Skip to main content

Rumunija postavlja novi JYSK rekord otvorenja

Датум: 01/10/2016

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Категорија: Sales Growth

Alexandru Bratu JYSK Romania BulgariaNova prodavnica u Rumuniji koja je otvorena u maju postavila je novi rekord otvaranja.

“Pre svega, imali smo veliku želju. Ako nemate želju, onda je to nemoguća misija.”

Ovo je recept za osvajanje novog rekorda otvaranja, prema mišljenju Country Managera za Rumuniju i Bugarsku, Alexandru Bratua. On i njegove kolege u JYSK Rumunija postavile su novi rekord prilikom otvaranja nove prodavnice 2. maja 2016. godine.

Na dan otvaranja, prodavnica otvorena u gradu Temišvaru imala je 9000 kupaca i promet od 322 358 evra. To je postavilo Rumuniju u sam vrh uspešnih JYSK otvaranja.

“Analizirali smo otvaranja naših prodavnica u protekle dve godine i pronašli nekoliko oblasti u kojima možemo da se poboljšamo,” Alexandru prepričava strategiju za otvaranje prodavnice.

Fokus na reklamnim lecima koji su distribuisani na području celoga grada, mnogo specijalnih ponuda za proizvode kojih imamo na zalihama i odličnih JYSK kolega koji su posluživali kupce neki su od najboljih sastojaka u receptu za uspeh.

“Bilo je zaista mnogo posla oko pripreme, ali pokušali smo da sve bude što je pametnije moguće isplanirano i da poslušamo naše kupce. Gledanje iz perspektive kupaca nam je izuzetno pomoglo u celom procesu ,” kaže Alexandru.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office