Skip to main content

Pet novih jezika na stranici GOJYSK.com

Датум: 01/10/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Expansion , Technology

Nedavno samo dodali pet novih jezika na stranicu GOJYSK.com, tako da će još više kolega iz JYSKa moći da čita priče o kompaniji.

Novi jezici na stranici GOJYSK.com

  • Nemački
  • Francuski
  • Italijanski
  • Španski
  • Portugalski

Hallo, bonjour, ciao, hola, olá!

Od 2016. godine, kada je GOJYSK.com lansiran kao JYSKov portal za zaposlene, ova stranica bila je dostupna na 18 jezika, što predstavlja većinu evropskih jezika.

Nedavno samo dodali pet novih jezika, a to su nemački, francuski, italijanski, španski i portugalski. Ovaj potez je povezan sa pripajanjem dve posebne kompanije koje su prethodno bile poznate kao JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER.

„Zaista sam srećan što sada možemo da delimo sve sjajne priče iz svih zemalja u kojima kompanija posluje sa još više kolega iz JYSKa. Novim jezicima pokrili smo čitavu Evropu i radujemo se tome što ćemo ispričati još više priča iz svih zemalja u kojima JYSK posluje“, kaže nam Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager (Menadžer za komunikacije i PR) i urednik stranice GOJYSK.com.

Kako stranica GOJYSK.com postaje dostupna na sve više jezika, postepeno ćemo ukidati štampane verzije časopisa za zaposlene WIR i NEWS u regionu DBL. Umesto u časopisima, sjajne priče će sada biti lako dostupne onlajn bilo kada i na bilo kom mestu.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office