Skip to main content

Pet novih jezika na stranici GOJYSK.com

Datum: 01/10/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant

Kategorija: Expansion , Technology

Nedavno samo dodali pet novih jezika na stranicu GOJYSK.com, tako da će još više kolega iz JYSKa moći da čita priče o kompaniji.

Novi jezici na stranici GOJYSK.com

  • Nemački
  • Francuski
  • Italijanski
  • Španski
  • Portugalski

Hallo, bonjour, ciao, hola, olá!

Od 2016. godine, kada je GOJYSK.com lansiran kao JYSKov portal za zaposlene, ova stranica bila je dostupna na 18 jezika, što predstavlja većinu evropskih jezika.

Nedavno samo dodali pet novih jezika, a to su nemački, francuski, italijanski, španski i portugalski. Ovaj potez je povezan sa pripajanjem dve posebne kompanije koje su prethodno bile poznate kao JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER.

„Zaista sam srećan što sada možemo da delimo sve sjajne priče iz svih zemalja u kojima kompanija posluje sa još više kolega iz JYSKa. Novim jezicima pokrili smo čitavu Evropu i radujemo se tome što ćemo ispričati još više priča iz svih zemalja u kojima JYSK posluje“, kaže nam Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager (Menadžer za komunikacije i PR) i urednik stranice GOJYSK.com.

Kako stranica GOJYSK.com postaje dostupna na sve više jezika, postepeno ćemo ukidati štampane verzije časopisa za zaposlene WIR i NEWS u regionu DBL. Umesto u časopisima, sjajne priče će sada biti lako dostupne onlajn bilo kada i na bilo kom mestu.

Latest news

Kadar sa snimanja

Prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

16/10/2020 - Nakon prvog online SM sastanka spremni za nove pobede

Kristina

Od Brabranda do Kanade sa JYSKom

15/10/2020 - Ako želite da steknete međunarodno iskustvo, to nije nemoguće u okviru JYSKove organizacije. Kristina Sørensen prešla je sa pozicije u sedištu firme u Danskoj u sedište u Kanadi. Njen savet je da izrazite svoju želju ako sanjate o međunarodnoj avanturi.

Sales Attitude

Nagradno vikend putovanje: priznanje za najbolji pobednički pristup prodaji u JYSKu

13/10/2020 - Početkom novembra nas očekuje takmičenje za najbolji pobednički pristup prodaji. Ovo takmičenje traje tri meseca, tokom kojih se sve JYSK prodavnice u celom svetu takmiče u ostvarivanju najboljih rezultata prodaje. Pobednik u svakoj zemlji biće nagrađen vikend putovanjem.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office