Skip to main content

Pet novih jezika za GOJYSK.com

Datum: 01/10/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant

Kategorija: Expansion , Technology

Priče o našoj kompaniji sad će moći čitati puno više JYSKovih zaposlenika jer smo dodali pet novih jezika na GOJYSK.com.

Novi jezici na GOJYSK.com

  • Njemački
  • Francuski
  • Italijanski
  • Španski
  • Portugalski

Hallo, bonjour, ciao, hola, olá!

Otkako je 2016. godine pokrenuta web-lokacija GOJYSK.com kao JYSKov sopstveni elektronski medij namijenjen zaposlenicima, bila je dostupna na 18 različitih jezika koji pokrivaju veliki dio Evrope.

Sad je dodano još pet jezika, njemački, francuski, italijanski, španski i portugalski Taj potez je napravljen kao dio spajanja dviju zasebnih kompanija prethodno poznatih pod nazivom JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER.

"Veoma sam sretan što sad s JYSKovima zaposlenicima možemo podijeliti fantastične priče iz svakog dijela naše kompanije. Uz dodatne jezike, obuhvatit ćemo cijelu Evropu i već se radujemo novim pričama iz svih JYSKovih država", kaže Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager and editor (menadžer za komunikacije i odnose sa javnošću i urednik) web-lokacije GOJYSK.com.

Budući da GOJYSK.com postaje raspoloživ na više jezika, štampane verzije časopisa za zaposlenike WIR i NEWS u DBL regiji postepeno će se ukidati. Umjesto toga, sjajne priče će sad biti lako dostupne na internetu u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Latest news

CSC

Preopterećenje službi za korisnike zbog korone

23/10/2020 - Proljetno zatvaranje zbog korone zaustavilo je mnoge aktivnosti, ali ne i JYSKove službe za korisnike (eng. Customer Service Centres (CSC)). One su imale najzahtjevniji period ikad. U međuvremenu je pritisak popustio, ali su CSC-ovi još uvijek zauzetiji nego inače.

CMT na snimanju

Održan prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

15/10/2020 - Nakon prvog online SM sastanka spremni za nove pobjede

Kristina

Od Brabranda do Kanade uz JYSK

15/10/2020 - Ako želite doživjeti internacionalno iskustvo, to nije tako nemoguće unutar JYSKove organizacije. Kristina Sørensen se prebacila s položaja u Head Officeu u Danskoj na položaj u Head Officeu u Kanadi. Njen savjet je da svoje želje iskažete naglas ako sanjate o internacionaloj avanturi.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office