Skip to main content

Pet novih jezika za GOJYSK.com

Datum: 01/10/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Expansion , Technology

Priče o našoj kompaniji sad će moći čitati puno više JYSKovih zaposlenika jer smo dodali pet novih jezika na GOJYSK.com.

Novi jezici na GOJYSK.com

  • Njemački
  • Francuski
  • Italijanski
  • Španski
  • Portugalski

Hallo, bonjour, ciao, hola, olá!

Otkako je 2016. godine pokrenuta web-lokacija GOJYSK.com kao JYSKov sopstveni elektronski medij namijenjen zaposlenicima, bila je dostupna na 18 različitih jezika koji pokrivaju veliki dio Evrope.

Sad je dodano još pet jezika, njemački, francuski, italijanski, španski i portugalski Taj potez je napravljen kao dio spajanja dviju zasebnih kompanija prethodno poznatih pod nazivom JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER.

"Veoma sam sretan što sad s JYSKovima zaposlenicima možemo podijeliti fantastične priče iz svakog dijela naše kompanije. Uz dodatne jezike, obuhvatit ćemo cijelu Evropu i već se radujemo novim pričama iz svih JYSKovih država", kaže Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager and editor (menadžer za komunikacije i odnose sa javnošću i urednik) web-lokacije GOJYSK.com.

Budući da GOJYSK.com postaje raspoloživ na više jezika, štampane verzije časopisa za zaposlenike WIR i NEWS u DBL regiji postepeno će se ukidati. Umjesto toga, sjajne priče će sad biti lako dostupne na internetu u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office