Skip to main content

Oko sveta: PR događaj u Grčkoj, Ukrajina ponovo otvara prodavnicu i JYSK u Portugalu dobija sertifikat

Датум: 23/01/2024

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: Expansion , People

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

JYSK poziva na PR događaj u Grčkoj

JYSK u Grčkoj je 8. novembra 2023. bio domaćin PR događaja u zatvorenom prostoru u Gazarteu – Atinskom kulturnom centru. Među brojnim gostima bili su novinari, TV voditelji i influenseri koji su došli da se dive asortimanu nameštaja za unutrašnji prostor u punoj novogodišnjoj i božićnoj dekoraciji – sve iz JYSKa.

Sledeći događaj za JYSK u Grčkoj je PR događaj na otvorenom planiran za proleće 2024. godine.

PR događaj u JYSKu u Grčkoj


JYSK u Grčkoj je domaćin PR događaja u zatvorenom prostoruPR događaj u Grčkoj

JYSK u Nemačkoj doprinosi spasavanju života

U decembru 2023. godine, JYSK u Nemačkoj je rano započeo božićnu sezonu i donirao 3000 evra službi The North-East Blood Donation Service nemačkog Crvenog krsta. Događaj se održao u regionalnom sedištu u Handevitu.

Od 2014. godine JYSK podržava organizaciju kroz kampanje davanja krvi i tipizacije, u kojima je 700 kolega odredilo krvnu grupu – dvoje od njih je već spasilo živote svojim donacijama matičnih ćelija.

JYSK u Nemačkoj donira nemačkom Crvenom krstu
Sa leve strane: Kai-Uwe Parsons Galka, bivši pacijent, Annett Smolka, DSSD i Julia Rojahn, Communications Consultant u JYSKu.

Ponovno otvaranje u Ukrajini

JYSK je 14. decembra 2023. ponovo otvorio renoviranu JYSK prodavnicu u mestu Gostomel. Prodavnica je uništena u ratu, ali sada zaposleni u JYSKu ponovo mogu da požele dobrodošlicu kupcima u prodavnici.

„Tržni centar Fora i potpuno nova JYSK prodavnica izgoreli su u bombaškom napadu u prvim danima bitke u Kijevu. Uzbuđeni smo zbog prilike da ponovo izgradimo prodavnicu i poželimo dobrodošlicu kupcima u prodavnici“, kaže Ievgenii Ivanytsia, Country Director u JYSKu u Ukrajini.

JYSK u Ukrajini ponovo otvara prodavnicu

 

JYSK u Mađarskoj dobija društveno priznanje

JYSK u Mađarskoj je u 23. finansijskoj godini primio nagradu Laurus za napore u društvenoj odgovornosti. JYSK je podržao fondaciju Lámpás ’92 sa proizvodima kao što su kreveti, dušeci i ormari. Tokom 23. finansijske godine, kolege iz JYSKa su se dobrovoljno prijavile da pomognu u sklapanju nameštaja.

„Uvek nam je veliko zadovoljstvo da podržimo dobar cilj, a posebno je zadovoljstvo kada su naše kolege partneri u ovim dobrotvornim programima i aktivno učestvuju“, kaže Sándor Szimeiszter, Country Manager u JYSKu u Mađarskoj, Grčkoj i Austriji.

Mađarska dobija priznanje za svoje društvene inicijative u FG23

 

JYSK u Portugalu je „Odlično mesto za rad“

U svojoj prvoj godini učešća, JYSK u Portugalu je sa ponosom dobio prestižni sertifikat „Odlično mesto za rad“.

Priznanje odražava JYSKovu stalnu posvećenost stvaranju izuzetnog radnog okruženja koje karakterišu vrednosti kao što su poverenje, poštovanje, ponos i zajedništvo između timova.

JYSKov tim u Portugalu

JYSKovi zaposleni u PortugaluZaposleni u JYSKu u Portugalu

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office