Skip to main content

Oko sveta: PR događaj u Grčkoj, Ukrajina ponovo otvara prodavnicu i JYSK u Portugalu dobija sertifikat

Datum: 23/01/2024

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Communications Intern

Kategorija: Expansion , People

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

JYSK poziva na PR događaj u Grčkoj

JYSK u Grčkoj je 8. novembra 2023. bio domaćin PR događaja u zatvorenom prostoru u Gazarteu – Atinskom kulturnom centru. Među brojnim gostima bili su novinari, TV voditelji i influenseri koji su došli da se dive asortimanu nameštaja za unutrašnji prostor u punoj novogodišnjoj i božićnoj dekoraciji – sve iz JYSKa.

Sledeći događaj za JYSK u Grčkoj je PR događaj na otvorenom planiran za proleće 2024. godine.

PR događaj u JYSKu u Grčkoj


JYSK u Grčkoj je domaćin PR događaja u zatvorenom prostoruPR događaj u Grčkoj

JYSK u Nemačkoj doprinosi spasavanju života

U decembru 2023. godine, JYSK u Nemačkoj je rano započeo božićnu sezonu i donirao 3000 evra službi The North-East Blood Donation Service nemačkog Crvenog krsta. Događaj se održao u regionalnom sedištu u Handevitu.

Od 2014. godine JYSK podržava organizaciju kroz kampanje davanja krvi i tipizacije, u kojima je 700 kolega odredilo krvnu grupu – dvoje od njih je već spasilo živote svojim donacijama matičnih ćelija.

JYSK u Nemačkoj donira nemačkom Crvenom krstu
Sa leve strane: Kai-Uwe Parsons Galka, bivši pacijent, Annett Smolka, DSSD i Julia Rojahn, Communications Consultant u JYSKu.

Ponovno otvaranje u Ukrajini

JYSK je 14. decembra 2023. ponovo otvorio renoviranu JYSK prodavnicu u mestu Gostomel. Prodavnica je uništena u ratu, ali sada zaposleni u JYSKu ponovo mogu da požele dobrodošlicu kupcima u prodavnici.

„Tržni centar Fora i potpuno nova JYSK prodavnica izgoreli su u bombaškom napadu u prvim danima bitke u Kijevu. Uzbuđeni smo zbog prilike da ponovo izgradimo prodavnicu i poželimo dobrodošlicu kupcima u prodavnici“, kaže Ievgenii Ivanytsia, Country Director u JYSKu u Ukrajini.

JYSK u Ukrajini ponovo otvara prodavnicu

 

JYSK u Mađarskoj dobija društveno priznanje

JYSK u Mađarskoj je u 23. finansijskoj godini primio nagradu Laurus za napore u društvenoj odgovornosti. JYSK je podržao fondaciju Lámpás ’92 sa proizvodima kao što su kreveti, dušeci i ormari. Tokom 23. finansijske godine, kolege iz JYSKa su se dobrovoljno prijavile da pomognu u sklapanju nameštaja.

„Uvek nam je veliko zadovoljstvo da podržimo dobar cilj, a posebno je zadovoljstvo kada su naše kolege partneri u ovim dobrotvornim programima i aktivno učestvuju“, kaže Sándor Szimeiszter, Country Manager u JYSKu u Mađarskoj, Grčkoj i Austriji.

Mađarska dobija priznanje za svoje društvene inicijative u FG23

 

JYSK u Portugalu je „Odlično mesto za rad“

U svojoj prvoj godini učešća, JYSK u Portugalu je sa ponosom dobio prestižni sertifikat „Odlično mesto za rad“.

Priznanje odražava JYSKovu stalnu posvećenost stvaranju izuzetnog radnog okruženja koje karakterišu vrednosti kao što su poverenje, poštovanje, ponos i zajedništvo između timova.

JYSKov tim u Portugalu

JYSKovi zaposleni u PortugaluZaposleni u JYSKu u Portugalu

Latest news

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office