Skip to main content

Širom svijeta: PR događaj u Grčkoj, Ukrajina ponovo otvara prodavnicu, a JYSK Portugal dobiva certifikat

Datum:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: Expansion , People

Prevod: www.languagewire.com

Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

JYSK poziva na PR događaj u Grčkoj

JYSK Grčka je 8. novembra 2023. bio domaćin PR događaja unutar kompleksa Gazarte - Athens Cultural Hub. Među mnogim gostima su bili novinari, TV voditelji i influenceri koji su došli da bi se divili asortimanu namještaja za zatvorene prostore sa svim božićnim ukrasima – a sve to iz JYSKa.

Sljedeći događaj za JYSK Grčka je PR događaj na otvorenom zakazan za proljeće 2024.

PR događaj u JYSKu Grčka


JYSK Grčka je domaćin PR događaja u zatvorenom prostoruPR događaj u Grčkoj

JYSK Njemačka doprinosi kampanjama koje spašavaju živote

U decembru 2023. je JYSK Njemačka rano započeo slaviti Božić i donirao je 3000 eura Sjevernoistočnoj službi za doniranje krvi (The North-East Blood Donation Service) njemačkog Crvenog križa (German Red Cross). Događaj se održao u Regionalnom glavnom uredu u Handewittu.

Od 2014. JYSK podržava organizaciju doniranjem krvi i kampanjama tipizacije u kojima je tipizirana krv 700 kolega - dvoje od njih je već spasilo živote doniranjem matićnih ćelija.

JYSK Njemačka donira njemačkom Crvenom krstu
S lijeva: Kai-Uwe Parsons Galka, bivši pacijent, Annett Smolka, DSSD i Julia Rojahn, Communications Consultant u JYSKu.

Ponovno otvaranje u Ukrajini

JYSK je 14. decembra 2023. ponovo otvorio renoviranu JYSKovu prodavnicu u Gostomelu. Prodavnica je uništena tokom rata, ali sada JYSKovi zaposlenici mogu ponovo dočekati kupce u prodavnici.

"Trgovački centar Fora Shopping Center i sasvim nova JYSKova prodavnica su izgorili nakon bombardiranja u prvim danima bitke u Kijevu. Drago nam je što imamo priliku obnoviti prodavnicu i što možemo ponovo dočekati kupce u prodavnici”, rekao je Ievgenii Ivanytsia, Country Director u JYSKu Ukrajina.

JYSK Ukrajina ponovo otvara prodavnicu

 

JYSK Mađarska dobiva društveno priznanje

JYSK u Mađarskoj je dobio nagradu Laurus Award za svoja društveno odgovorna nastojanja u FG23. JYSK je podržao fondaciju Lámpás ’92 Foundation s proizvodima poput kreveta, madraca i ormara. Tokom FG23, JYSKovi kolege su volontirali kako bi pomogli u sklapanju namještaja.

“Za nas je uvijek velika radost podržati dobar cilj, a posebno je prijatno kada su naši kolege partneri u ovim dobrotvornim programima i aktivno učestvuju,” rekao je Sándor Szimeiszter, Country Manager u JYSKu Mađarska, Grčka i Austrija.

Mađarska dobiva priznanje za svoje društvene inicijative u FG23

 

JYSK Portugal je ‘’Sjajno mjesto za rad

U svojoj prvoj godini učešća, JYSK Portugal je ponosno stekao prestižni certifikat “Great Place to Work” (Sjajno mjesto za rad).

Priznanje odražava JYSKovu stalnu posvećenost stvaranju izvrsnog radnog okruženja, koje obilježavaju vrijednosti poput povjerenja, poštovanja, ponosa i saradnje među timovima.

Tim JYSKa Portugal

JYSKovi zaposlenici u PortugaluZaposlenici JYSKa Portugal

Latest news

JYSK Vogošća

Velika prekretnica – Otvorena trideseta JYSK prodavnica u Bosni i Hercegovini

- Sa nastavkom ekspanzije i željom da bude što bliži svojim kupcima, JYSK je u Vogošći otvorio svoju tridesetu prodavnicu u Bosni i Hercegovini.

Environment

JYSK predstavlja alternativu za pamuk u plahtama

- JYSK sada nudi plahte s liocelom, koji je alternativa pamuku, što pruža nekoliko prednosti za tekstilnu proizvodnju u JYSKovim proizvodima. 

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Spremni za novu finansijsku godinu

- Stiže nam ljeto i kao i uvijek to znači puno posla u JYSKu, ali ipak se radujemo narednoj finansijskoj godini.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office