Skip to main content

Oko sveta: Donacije za parasportiste i Sleep Friendly Award

Датум: 15/05/2023

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: Awards , Sustainability , People

Prevod: www.languagewire.com

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

JYSK uručio nagradu češkoj paraciklistkinji

JYSK sponzoriše parasport u Češkoj Republici. Na dodeli Paralympic Committee Awards 2022, kompanija JYSK je imala tu čast da kao partner uruči Rising Star Award paraciklistkinji Pavlíni Vejvodovoj.

JYSKov Communications Manager za Češku Republiku i Slovačku, Zuzana Rafajlovič, prisustvovala je gala večeri i predala JYSKovu poklon-karticu dobitnici nagrade.

Paraciklistkinja

 

JYSKu dodeljena Sleep friendly Company Award

Mađarsko društvo za istraživanje spavanja je dodelilo Sleep Friendly Company Award JYSKu u Mađarskoj. U ime JYSKa, nagradu je prihvatio Country Director za Mađarsku, Austriju i Grčku, Sandor Szimeiszter.

Kompanija JYSK ne nudi samo širok spektar proizvoda koji pomažu ljudima da spavaju, već je i osnovala specijalnu Sleep Academy, na kojoj se od 2018. obučavaju prodavci da pomognu kupcima da odaberu odgovarajući krevet i dodatke.

Nagrada za doprinos spavanju

 

JYSK donosi hygge u Beograd

Krajem aprila, JYSK West Balkan je organizovao promociju baštenskog asortimana u Beogradu, Srbija, na kojoj su novinarima i ostalima predstavljeni naši trendovi, novi proizvodi i danski koncept hygge. Preko 50 gostiju je doživelo hygge na lokaciji bioskopa Balkan u centru grada.

PR Beograd

 

Otvaranje kantine i centra za edukaciju

Aprila meseca, u JYSKovom distributivnom centru u Nešeu (DCN), Švedska, zvanično su otvoreni nova kantina za zaposlene i centar za edukciju.

U ovom novom centru za edukciju izgrađenom iznad kantine, JYSKova organizacija maloprodaje će održavati obuke za buduće lidere. Osim novih, većih konferencijskih sala, tu su i deset sveže renoviranih soba za prenoćište.

„Novi centar za edukciju dovešće do bližeg kontakta između logistike i maloprodaje, što je veoma pozitivno“, izjavila je Annika Löfgren, Logistics Director, DCN.

DCN

 

Donacija Bring Dedication

JYSK je glavni sponzor organizacije Parasport Denmark još od 1989. U sklopu ovog sponzorstva, JYSK je 2022. uveo donaciju Bring Dedication, koja se dodeljuje odabranim parasportistima za iskazanu izuzetnu posvećenost.  

Među ostalima, ova specijalna donacija je marta uručena i parajahačici u dresurnom jahanju Katrine Kristensen.

Pogledajte kako je JYSK iznenadio Katrine tokom njenog treninga (na danskom).

 

JYSKu dodeljena Logistics Development Award

Association of Hungarian Logistics Service Centres je dodelio nagradu Logistics Development of the Year 2023 JYSKovom distributivnom centru u Ečeru (DCE).

„Ovo je nagrada za izvanredne doprinose u razvoju logistike, a DCE je priznat kao jedinstveni objekat po veličini i tehnologiji“, izjavio je Jaroslaw Sobczyk, Logistic Director za DCE, prihvatajući nagradu u ime JYSKa.

DCE je otvoren 2022, a od 2023. ima sve veći udeo u usluživanju prodavnica u četiri zemalja.

nagrada za logistiku

 

JYSK donirao proizvode kući za majke

Početkom ove godine, JYSK je otvorio svoju 102. prodavnicu u gradu Hradec Kralove u Češkoj Republici. Tom prilikom, JYSK je pokrenuo projekat za podršku lokalnoj zajednici donirajući svoje proizvode kući za majke i decu teške finansijske situacije. Tomáš Trutnovský, Store Manager nove prodavnice, pomogao je u izboru lokalne dobrotvorne organizacije.

„Drago mi je što možemo da damo svoj doprinos opremanju kuće za majke i njihovu decu. Naši proizvodi će pomoći tamo gde je potrebno, što me raduje“, izjavio je.

Predstavnici ove lokalne dobrotvorne organizacije su posetili prodavnicu i upoznali se sa Tomášom i JYSKovim Country Directorom, Peterom Brányikom.

Lokalna dobrotvorna organizacija

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office