Skip to main content

Od pripravnika do izvršnog direktora za oko 25 godina

Датум: 13/12/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

Dana 13. decembra, naš novi CEO obeležava svoju 25. godišnjicu rada u grupaciji Lars Larsen Group, iako je zapravo započeo svoju JYSK karijeru pre 26 godina.

Rami Jensen
Rami Jensen proslavlja svoju 25. godišnjicu 13. decembra 2023. – i to nakon 26 godina.

Brojke obično nikad ne lažu. Pa kako je onda moguće da naš novi CEO, Rami Jensen, proslavlja 25. godišnjicu rada u grupaciji Lars Larsen Group nakon 26 godina?

Neki bi rekli, uz tipičan danski sarkazam, da nekim ljudima prosto treba 26 godina da obave posao za koji je inače potrebno 25 godina. Međutim, razlog je jednostavan, a to je da se svakom desi da zaboravi svoju prošlogodišnju godišnjicu, pa i Rami.

U svakom slučaju, GOJYSK.com želi da iskoristi ovu priliku i proslavi impresivnu karijeru našeg novog izvršnog direktora, koji je došao na čelo JYSKa 1. septembra 2023.

Bo V. Andersen, koji je danas Country Director za JYSK Danska, jedan je od kolega sa kojim je Rami radio od samog početka kada je bio pripravnik u JYSK prodavnici u Esbjergu na zapadnoj obali Danske.

„Mislim da je Rami bio moj prvi pripravnik kada sam bio Store Manager, i već tada sam mogao da primetim njegov talenat. Oduvek je i brzo učio“, ispričao je Bo kroz osmeh.

Nakon pripravničkog staža, Rami je postepeno napredovao do samog vrha JYSKa i postao CEO, a u međuvremenu je radio i kao Store Manager, District Manager i Country Director. Takođe, period od 2018. do 2022. je proveo u kompaniji ILVA, koja takođe pripada grupaciji Lars Larsen Group, a zatim se 2022. vratio u JYSK kao Deputy President i CEO.

Maloprodaja kao pasija

Radeći kao Country Director za Mađarsku od 2005. do 2009, Rami je između ostalog sarađivao sa Szilvia D. Nagy, koja je sada Finance Manager za JYSK u Austriji, Grčkoj i Mađarskoj.

„Rad sa Ramijem predstavlja izvanredan put razvoja i saradnje. Proveli smo zajedno preko pet godina, gradeći JYSK u Mađarskoj od temelja i negujući snažan timski duh. Rami je lider koji iskreno brine o svom timu i želi da čuje vaše mišljenje pre nego što donese odluku. Njegova pasija za maloprodajnu delatnost je zarazna“, tvrdi Szilvia.

Jan Bøgh
Jan Bøgh je prethodnik Ramija Jensena u JYSKu na poziciji President i CEO na kojoj je proveo preko 20 godina.

Primer najizvrsnije karijere

Jedan od Ramijevih bliskih kolega je i Jan Bøgh, njegov prethodnik u JYSKu na poziciji President i CEO na kojoj je proveo preko 20 godina.

„Ramijeva karijera je jedan od primera koji ističemo kada želimo da pokažemo dokle možete da dogurate u JYSKu. Zapravo, rekao bih da je njegova karijera najizvanredniji mogući primer, jer je počeo kao pripravnik, a sada je CEO. To je zaista impresivno i zaslužuje pohvalu, bilo da mu je trebalo 25 ili 26 godina“, rekao je uz osmeh Jan, koji sada radi za Lars Larsen Group Retail, a ujedno je i Chairman of the Board za JYSK.

Rami je proslavio svoju 26. godišnjicu jutros u sedištu kompanije u Danskoj uz zajednički doručak sa ostalim članovima Executive Management Teama kompanije JYSK.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office