Skip to main content
Merry Christmas from all JYSK colleagues

Novogodišnje čestitke iz 2022. godine

Datum: 16/12/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Intern

Kategorija: People

Prevod: www.languagewire.com

Kako se još jedna godina bliži kraju, želeli bismo svima da poželimo srećne praznike, srećan Božić i srećnu Novu godinu uz čestitke JYSK kolega širom sveta, na njihovim jezicima.

Praznici se brzo bliže i vreme je za jubilarne novogodišnje čestitke.

Još jednom, mnogo je toga na šta možemo da budemo ponosni u JYSKu. Pomenućemo samo nekolicinu, a to je da se kompanija proširila u različitim zemljama, zatvorila još jednu rekordnu fiskalnu godinu u 2022. godini i otvorila novi distribucioni centar u Ečeru, u Mađarskoj (DCE).

Uspeh u JYSKu ne bi bilo moguć bez velike posvećenosti koju svi zaposleni u JYSKu svakodnevno donose sa sobom na posao. U video snimku vam vaše kolege širom sveta, kao i President i CEO Jan Bøgh čestitaju srećan Božić, srećne praznike i srećnu Novu godinu.

Latest news

Pascal Mustafi

Kako se Pascal dugo vraćao u život

09/02/2023 - Pascal Mustafi je dokazao da je sve moguće. Uskoro će uprkos teškom invaliditetu postati Sales Assistant sa punim radnim vremenom.

Norway

JYSKova sećanja: novo ime u Norveškoj, proizvodi online i Nordic Mood kreće u svet

07/02/2023 - GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

Mikael Nielsen

Ambasador zaposlenih slavi 35 godina rada u kompaniji JYSK

01/02/2023 - Nakon 35 godina rada u JYSKu, od kojih je 15 proveo kao član najvišeg rukovodstva, Mikael Nielsen i dalje nastoji da stvori najbolje mesto za rad za sve zaposlene u JYSKu, bilo da rade u Strueru u Danskoj ili Splitu u Hrvatskoj.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office