Skip to main content
Merry Christmas from all JYSK colleagues

Božićne čestitke za 2022.

Datum: 16/12/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Intern

Kategorija: People

Prevod: www.languagewire.com

Bliži se kraj još jedne godine i htjeli bismo svima poželjeti sretne praznike, sretan Božić i sretnu Novu godinu uz pozdrave kolega JYSK-a iz cijelog svijeta – na njihovom jeziku.

Praznici nam se brzo približavaju i vrijeme je za godišnje božićne čestitke.

Još jednom, ponosimo se na mnogo stvari u JYSK-u. Neki od njih su proširenje kompanije na razne države, zatvaranje još jedne rekordne godine u 2022. i otvaranje novog Distribucijskog centra u gradu Ecser u Mađarskoj (DCE).

Uspjeh kompanije JYSK ne bi bio moguć bez velike posvećenosti svih zaposlenika JYSK-a svaki radni dan. U ovom videozapisu, vaše kolege širom svijeta, zajedno s Predsjednikom i Generalnim direktorom Janom Bøghom, žele vam sretan Božić, sretne praznike i sretnu Novu godinu.

Latest news

Spain

Španija i Poljska otvaraju većinu novih prodavnica

28/09/2023 - Ove finansijske godine nijedna zemlja nije otvorila više prodavnica od Španije i Poljske.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za paraolimpijadu

26/09/2023 - Paraolimpijske igre u Parizu počinju za manje od godinu dana, a JYSK se susreo s nekim sportašicama i sportašima koji se pripremaju za Igre.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Širom svijeta: Grčka osvaja Business Champions Award (Nagrada za poslovne šampione), a Španija i Portugal dosežu 150 prodavnica

22/09/2023 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office