Skip to main content

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa za kraj 2023. godine

Датум: 20/12/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: People

Christmas Greetings from around the world

Kako se bliži kraj 2023, vreme je da se oprostimo od stare godine i pozdravimo novu 2024. Želimo svima srećnu Novu godinu i srećan Božić.

Ova 2023. se bliži svom kraju, stoga želimo da iskoristimo ovu priliku i poželimo svima srećnu Novu godinu i srećan Božić. Prikupili smo tople novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa širom sveta – na njihovom jeziku.

Ova godina je bila uzbudljivo poglavlje u istoriji JYSKa, obeležile su je brojne zanimljive aktivnosti i ostvarena su nova postignuća. Između ostalog, JYSK je poželeo dobrodošlicu Ramiju Jensenu koji je postao naš novi President i CEO. Takođe, organizacija je objavila da je još jednom postigla rekordni promet, pridružila se inicijativi Science Based Target i otvorila prve JYSK prodavnice u Turskoj.

U videu koji sledi, kolege iz svih krajeva sveta i President i CEO, Rami Jensen, okupili su se kako bi vam poželeli srećnu Novu godinu i srećan Božić.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office