Skip to main content

Božićne čestitke iz JYSKa za 2023.

Datum: 20/12/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: People

Christmas Greetings from around the world

Kako se 2023. bliži kraju, vrijeme je da se pozdravimo s prošlom godinom i poželimo dobrodošlicu 2024. Svima želimo sretan Božić i sretnu novu godinu.

2023. se bliži kraju i želimo iskoristiti priliku da svima zaželimo sretan Božić i sretnu novu godinu. Prikupili smo vesele božićne čestitke JYSKovih kolega širom svijeta – na njihovom jeziku.

Prošla godina je bila uzbudljivo poglavlje za JYSK, obilježile su je brojne aktivnosti i u njoj su postignute nove prekretnice. Između ostalog, JYSK je poželio dobrodošlicu Ramiju Jensenu kao našem novom predsjedniku i izvršnom direktoru (President and CEO). Organizacija je također izvijestila o još jednom rekordnom prometu, prijavila se za inicijativu Science Based Target (Naučno utemeljen cilj) i otvorila svoje prve JYSKove prodavnice u Turskoj.

U videozapisu u nastavku, kolege iz cijelog svijeta i President & CEO, Rami Jensen, su se okupili kako bi vam poželjeli sretan Božić i sretnu novu godinu.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office