Skip to main content

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa za kraj 2021. godine

Datum: 20/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: People

Kako se 2021. bliži kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Nova godina i Božić su iza ugla, a JYSK privodi kraju još jednu sjajnu godinu.

Ove godine smo ostvarili brojne ciljeve. Na primer, uspeli smo u nameri da formiramo One JYSK, budući da sve JYSKove zemlje sada rade na istoj platformi za JYSKovu veb prodavnicu. Osim toga, sve zemlje sada dele naziv JYSK, a s tim ciljem je izvršeno konačno rebrendiranje nekadašnjih prodavnica DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj.

JYSK se uspešno proširio u raznim zemljama u ovoj teškoj godini. Mada je i dalje u toku izgradnja novog ditribucionog centra u Ečeru (DCE), Mađarska, JYSK je pronašao novu lokaciju 10. distribucionog centra (DCL), i to u Lelištadu, Holandija.

Svi JYSKovi uspesi ne bi bili mogući bez velike posvećenosti i napornog rada svih JYSKovih zaposlenih. Samim tim, kolege iz celog sveta, kao i President (predsednik) i CEO (glavni izvršni direktor), Jan Bøgh, žele vam srećne novogodišnje i božićne praznike u video snimku u nastavku.   

Latest news

Lars Larsen

JYSKova sećanja: Srećan rođendan, Lars Larsen!

05/08/2022 - U ovom specijalnom izdanju JYSKovih sećanja, slavimo našeg osnivača, Larsa Larsena.

Ventsislav talks about the future of Logistics

Ventsislav govori o budućnosti logistike

27/07/2022 - Ventsislav Chavdarov je pre godinu dana započeo svoj novi posao kao Logistic Manager u distributivnom centru u Božurištu (DCB). Od tada je DCB realizovao dva nova važna projekta.

Rearrangement with JYSK

6 kolega je osvojilo JYSK renoviranje

20/07/2022 - 6 kolega iz Poljske osvojilo je renoviranje prostora u svom domu uz JYSK proizvode.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office