Skip to main content

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa za kraj 2021. godine

Датум: 20/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Категорија: People

Kako se 2021. bliži kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Nova godina i Božić su iza ugla, a JYSK privodi kraju još jednu sjajnu godinu.

Ove godine smo ostvarili brojne ciljeve. Na primer, uspeli smo u nameri da formiramo One JYSK, budući da sve JYSKove zemlje sada rade na istoj platformi za JYSKovu veb prodavnicu. Osim toga, sve zemlje sada dele naziv JYSK, a s tim ciljem je izvršeno konačno rebrendiranje nekadašnjih prodavnica DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj.

JYSK se uspešno proširio u raznim zemljama u ovoj teškoj godini. Mada je i dalje u toku izgradnja novog ditribucionog centra u Ečeru (DCE), Mađarska, JYSK je pronašao novu lokaciju 10. distribucionog centra (DCL), i to u Lelištadu, Holandija.

Svi JYSKovi uspesi ne bi bili mogući bez velike posvećenosti i napornog rada svih JYSKovih zaposlenih. Samim tim, kolege iz celog sveta, kao i President (predsednik) i CEO (glavni izvršni direktor), Jan Bøgh, žele vam srećne novogodišnje i božićne praznike u video snimku u nastavku.   

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office