Skip to main content

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa za kraj 2021. godine

Datum: 20/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Intern, JYSK

Kategorija: People

Kako se 2021. bliži kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Nova godina i Božić su iza ugla, a JYSK privodi kraju još jednu sjajnu godinu.

Ove godine smo ostvarili brojne ciljeve. Na primer, uspeli smo u nameri da formiramo One JYSK, budući da sve JYSKove zemlje sada rade na istoj platformi za JYSKovu veb prodavnicu. Osim toga, sve zemlje sada dele naziv JYSK, a s tim ciljem je izvršeno konačno rebrendiranje nekadašnjih prodavnica DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj.

JYSK se uspešno proširio u raznim zemljama u ovoj teškoj godini. Mada je i dalje u toku izgradnja novog ditribucionog centra u Ečeru (DCE), Mađarska, JYSK je pronašao novu lokaciju 10. distribucionog centra (DCL), i to u Lelištadu, Holandija.

Svi JYSKovi uspesi ne bi bili mogući bez velike posvećenosti i napornog rada svih JYSKovih zaposlenih. Samim tim, kolege iz celog sveta, kao i President (predsednik) i CEO (glavni izvršni direktor), Jan Bøgh, žele vam srećne novogodišnje i božićne praznike u video snimku u nastavku.   

Latest news

HR Award, Ukraine

Oko sveta: Knjige snova, Svetsko prvenstvo u florbolu i nagrade za ljudske resurse

14/01/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Dirk Laurisch

Vrhunski komentator na GOJYSK.com oseća međunarodnu povezanost

11/01/2022 - Dirk Laurisch, koji ima 42 godine i radi u JYSK prodavnici u Berlinu (Fridrihshajn), unosi timski duh u odeljku za komentare na GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efekata jedinstvenog JYSKa.

JYSK colleagues

JYSK se brine o tome

03/01/2022 - U JYSKu učestvujemo u mnogim projektima širom sveta u kojima sponzorišemo, doniramo ili pomažemo na bilo koji način. Evo kratkog pregleda nekih od novijih inicijativa.  

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office