Skip to main content

Božićne čestitke iz JYSKa za 2021

Datum: 20/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: People

Kako se 2021. bliži kraju, htjeli bismo svima poželjeti sretan Božić i sretnu Novu godinu uz pozdrave kolega iz JYSKa iz cijelog svijeta – na njihovom jeziku.

Božić i doček Nove godine su odmah iza ugla i još jedna sjajna godina bliži se kraju u JYSKu.

Ove godine dosegli smo mnoge prekretnice kao što je to što smo postali jedan JYSK, sada kada sve JYSKove zemlje djeluju na istoj platformi za JYSKov webshop, kao i činjenica da sve zemlje sada dijele ime JYSK sa završenim preimenovanjem bivših DÄNISCHES BETTENLAGER trgovina u Njemačkoj.

JYSK se uspješno proširio u raznim zemljama kroz još jednu tešku godinu, i iako je izgradnja našeg novog Distribucijskog centra u Esceru (DCE), Mađarska, još uvijek u toku, JYSK je pronašao sljedeću lokaciju u Lelystadu u Holandiji za naš Distribucijski centar broj 10 (DCL).

Sav JYSKov uspjeh ne bi bio moguć bez velike predanosti i napornog rada svih zaposlenika JYSKa. Zbog toga vam kolege iz cijelog svijeta i President & CEO Jan Bøgh žele svima poželjeti sretan Božić i sretnu Novu godinu u videu ispod.   

Latest news

Lars Larsen

JYSK sjećanja: Sretan rođendan, Lars Larsen!

05/08/2022 - U ovom specijalnom izdanju JYSK sjećanja slavimo našeg osnivača Larsa Larsena.

Ventsislav talks about the future of Logistics

Ventsislav govori o budućnosti logistike

27/07/2022 - Prije godinu dana je Ventsislav Chavdarov počeo raditi kao Logistic Manager u Distributivnom centru Božurište (DCB). Od tada su implementirana dva nova važna projekta u DCB-u.

Talent akademija JBA

JYSK talent akademija – ulaganje u nadarene

24/07/2022 - JYSK BiH svojim je talentima pružio nove mogućnosti i osigurao uspješan završetak prve generacije polaznika Talent akademije.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office