Skip to main content

Božićne čestitke iz JYSKa za 2021

Datum: 20/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Intern, JYSK

Kategorija: People

Kako se 2021. bliži kraju, htjeli bismo svima poželjeti sretan Božić i sretnu Novu godinu uz pozdrave kolega iz JYSKa iz cijelog svijeta – na njihovom jeziku.

Božić i doček Nove godine su odmah iza ugla i još jedna sjajna godina bliži se kraju u JYSKu.

Ove godine dosegli smo mnoge prekretnice kao što je to što smo postali jedan JYSK, sada kada sve JYSKove zemlje djeluju na istoj platformi za JYSKov webshop, kao i činjenica da sve zemlje sada dijele ime JYSK sa završenim preimenovanjem bivših DÄNISCHES BETTENLAGER trgovina u Njemačkoj.

JYSK se uspješno proširio u raznim zemljama kroz još jednu tešku godinu, i iako je izgradnja našeg novog Distribucijskog centra u Esceru (DCE), Mađarska, još uvijek u toku, JYSK je pronašao sljedeću lokaciju u Lelystadu u Holandiji za naš Distribucijski centar broj 10 (DCL).

Sav JYSKov uspjeh ne bi bio moguć bez velike predanosti i napornog rada svih zaposlenika JYSKa. Zbog toga vam kolege iz cijelog svijeta i President & CEO Jan Bøgh žele svima poželjeti sretan Božić i sretnu Novu godinu u videu ispod.   

Latest news

HR Award, Ukraine

Širom svijeta: Books of dreams, svjetsko prvenstvo u floorballu i HR Awards

14/01/2022 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Dirk Laurisch

Glavni komentator stranice GOJYSK.com osjeća međunarodnu vezu

11/01/2022 - 42-godišnji Dirk Laurisch iz JYSKove prodavnice u Berlin-Friedrichshainu, Njemačka, unosi timski duh u dio s komentarima na stranici GOJYSK.com. On vidi mnogo pozitivnih efektata na One JYSK.

JYSK colleagues

JYSKu je stalo

03/01/2022 - JYSK učestvuje u mnogim projektima širom svijeta, gdje sponzoriramo, doniramo ili pomažemo kako god možemo. U nastavku donosimo kratak pregled nekih od naših nedavnih inicijativa.  

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office