Skip to main content

Božićne čestitke iz JYSKa za 2021

Datum: 20/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: People

Kako se 2021. bliži kraju, htjeli bismo svima poželjeti sretan Božić i sretnu Novu godinu uz pozdrave kolega iz JYSKa iz cijelog svijeta – na njihovom jeziku.

Božić i doček Nove godine su odmah iza ugla i još jedna sjajna godina bliži se kraju u JYSKu.

Ove godine dosegli smo mnoge prekretnice kao što je to što smo postali jedan JYSK, sada kada sve JYSKove zemlje djeluju na istoj platformi za JYSKov webshop, kao i činjenica da sve zemlje sada dijele ime JYSK sa završenim preimenovanjem bivših DÄNISCHES BETTENLAGER trgovina u Njemačkoj.

JYSK se uspješno proširio u raznim zemljama kroz još jednu tešku godinu, i iako je izgradnja našeg novog Distribucijskog centra u Esceru (DCE), Mađarska, još uvijek u toku, JYSK je pronašao sljedeću lokaciju u Lelystadu u Holandiji za naš Distribucijski centar broj 10 (DCL).

Sav JYSKov uspjeh ne bi bio moguć bez velike predanosti i napornog rada svih zaposlenika JYSKa. Zbog toga vam kolege iz cijelog svijeta i President & CEO Jan Bøgh žele svima poželjeti sretan Božić i sretnu Novu godinu u videu ispod.   

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office