Skip to main content
Norway photo

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa u 2018. godini

Datum: 20/12/2018

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications Coordinator

Kategorija: People

Kako se 2018. godina približava kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Protekla godina je bila uzbudljiva u JYSKu, u kome su se dogodile mnoge aktivnosti i važna postignuća.

Navešćemo samo nekoliko, objavili smo još jedne rekordne rezultate poslovanja, otvorile su se brojne nove prodavnice, a dve nove zemlje, Dubai (UAE) i Tajland, dodate su na mapu JYSKa.

U 2019. godini takođe nas očekuju mnoge nove avanture kojima se svi radujemo. Na primer, JYSK će proslaviti 40. godišnjicu postojanja proširenjem u Irsku. Ali pre toga, želimo da se svima zahvalimo za veliki trud uložen ove godine. Ne bismo mogli da ostvarimo ove ciljeve bez naših posvećenih kolega iz JYSKa.

Nadamo se da ćete uživati u video snimku u nastavku koji sadrži mnogo kreativnih čestitki i da ćete lepo proslaviti Novu godinu/Božić sa svojom porodicom i prijateljima!

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Novi video snimak za sklapanje nameštaja sa fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Da bi kupci uvek imali odlično iskustvo u JYSKu, veoma je važno da se sav prikazani nameštaj sklopi na pravi način

MYCAREER pregled

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

11/01/2019 - Početkom 2019. godine, svi zaposleni u JYSKu su dobili pristup sistemu MYCAREER koji predstavlja digitalan način za upravljanje ličnim razvojnim planom.

Preview December

NAJBOLJE OD #GOJYSK – decembar 2018.

09/01/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office