Skip to main content
Norway photo

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa u 2018. godini

Datum: 20/12/2018

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Kako se 2018. godina približava kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Protekla godina je bila uzbudljiva u JYSKu, u kome su se dogodile mnoge aktivnosti i važna postignuća.

Navešćemo samo nekoliko, objavili smo još jedne rekordne rezultate poslovanja, otvorile su se brojne nove prodavnice, a dve nove zemlje, Dubai (UAE) i Tajland, dodate su na mapu JYSKa.

U 2019. godini takođe nas očekuju mnoge nove avanture kojima se svi radujemo. Na primer, JYSK će proslaviti 40. godišnjicu postojanja proširenjem u Irsku. Ali pre toga, želimo da se svima zahvalimo za veliki trud uložen ove godine. Ne bismo mogli da ostvarimo ove ciljeve bez naših posvećenih kolega iz JYSKa.

Nadamo se da ćete uživati u video snimku u nastavku koji sadrži mnogo kreativnih čestitki i da ćete lepo proslaviti Novu godinu/Božić sa svojom porodicom i prijateljima!

Latest news

Line Mortensen_pregled

Line gradi prodavnice širom sveta

21/06/2019 - Sa 15-godišnjim iskustvom, Line Mortensen sada putuje po celom svetu kao mentor za franšizne države i pomaže u izgradnji prodavnica na svojoj novoj poziciji kao Franchise Field Manager (oblasni menadžer franšize).

May

Najbolje od #GOJYSK – maj 2019.

14/06/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Pobednik izbora za najatraktivniju prodavnicu

JYSK Brašov 3 u Rumuniji je izabrana za najatraktivniju prodavnicu

11/06/2019 - U poslednja tri meseca, JYSKove prodavnice su se takmičile za titulu najatraktivnije prodavnice. Krajem maja, prodavnica Brašov 3 u Rumuniji je osvojila pehar za najatraktivniju prodavnicu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office