Skip to main content
Norway photo

Novogodišnja i božićna čestitka iz JYSKa u 2018. godini

Datum: 20/12/2018

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Kako se 2018. godina približava kraju, putem novogodišnje i božićne čestitke kolega iz JYSKa iz celog sveta – na njihovom jeziku – želeli bismo svima da poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike.

Protekla godina je bila uzbudljiva u JYSKu, u kome su se dogodile mnoge aktivnosti i važna postignuća.

Navešćemo samo nekoliko, objavili smo još jedne rekordne rezultate poslovanja, otvorile su se brojne nove prodavnice, a dve nove zemlje, Dubai (UAE) i Tajland, dodate su na mapu JYSKa.

U 2019. godini takođe nas očekuju mnoge nove avanture kojima se svi radujemo. Na primer, JYSK će proslaviti 40. godišnjicu postojanja proširenjem u Irsku. Ali pre toga, želimo da se svima zahvalimo za veliki trud uložen ove godine. Ne bismo mogli da ostvarimo ove ciljeve bez naših posvećenih kolega iz JYSKa.

Nadamo se da ćete uživati u video snimku u nastavku koji sadrži mnogo kreativnih čestitki i da ćete lepo proslaviti Novu godinu/Božić sa svojom porodicom i prijateljima!

Latest news

Mariana Cater - Store Manager (menadžer prodavnice)

Izbor za najatraktivniju prodavnicu: upoznajte jednog od okružnih pobednika, JYSK Brașov 3

15/03/2019 - JYSK Brașov 3 je najveća prodavnica u Rumuniji. Želeli smo da znamo kako se tim iz prodavnice pripremao za takmičenje i kako su uspeli da osvoje prvo mesto u svom okrugu.

Best of #GOJYSK February 2019

Najbolje od #GOJYSK – februar 2019.

11/03/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

JYSK Celje

Slovenija otvorila prvu prodavnicu 3.0. koncepta sa događajem o spavanju

04/03/2019 - Na Dan zaljubljenih, JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Sloveniji uređenu prema novom konceptu 3.0 sa posebnim događajem o spavanju.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office