Skip to main content
Norway photo

Božićne i novogodišnje čestitke iz JYSKa za 2018.

Datum: 20/12/2018

Od strane: Benedicte Loft Mortensen, Communications Coordinator

Kategorija: People

Kako se 2018. približava kraju, željeli bismo svima poželjeti sretan Božić i sretnu novu godinu sa božićnim/novogodišnjim čestitkama od kolega JYSKa širom svijeta - na njihovom jeziku.

Prošla godina u JYSKu bila uzbudljiva, obavljale su se mnoge aktivnosti i postignute su prekretnice.

Da navedemo samo nekoliko, objavili smo još jedan rekordan finansijski rezultat, otvorili smo brojne nove prodavnice, a dvije nove države, Dubai (UAE) i Tajland, dodane su na mapu JYSKa.

2019. godina takođe sadrži mnoge nove avanture kojima se svi možemo radovati. Jedna stvar - JYSK će proslaviti svoju 40-godišnjicu širenjem u Irsku. Ali prije nego što stignemo dotle, želimo se zahvaliti svima zbog vaših velikih napora ove godine. Ne bismo mogli postignuti ove ciljeve bez naših posvećenih kolega u JYSKu.

Nadamo se da ćete uživati u video snimku ispod sa mnogim kreativnim pozdravima i provesti fantastičan Božić i Novu godinu sa svojom porodicom i prijateljima!

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Novi video snimak sklapanja sa fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Kako bi se osiguralo da kupci uvijek imaju odlično iskustvo u JYSKu, od presudne je važnosti da se sav izložbeni namještaj sklopi na pravi način

Pregled MYCAREER-a

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

11/01/2019 - Početkom 2019. svi zaposleni u JYSK-u dobijaju pristup MYCAREER-u, što je digitalni način upravljanja njihovim ličnim planom razvoja.

Preview December

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Decembar 2018.

09/01/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office