Skip to main content
Norway photo

Božićne i novogodišnje čestitke iz JYSKa za 2018.

Datum: 20/12/2018

Od strane: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Kako se 2018. približava kraju, željeli bismo svima poželjeti sretan Božić i sretnu novu godinu sa božićnim/novogodišnjim čestitkama od kolega JYSKa širom svijeta - na njihovom jeziku.

Prošla godina u JYSKu bila uzbudljiva, obavljale su se mnoge aktivnosti i postignute su prekretnice.

Da navedemo samo nekoliko, objavili smo još jedan rekordan finansijski rezultat, otvorili smo brojne nove prodavnice, a dvije nove države, Dubai (UAE) i Tajland, dodane su na mapu JYSKa.

2019. godina takođe sadrži mnoge nove avanture kojima se svi možemo radovati. Jedna stvar - JYSK će proslaviti svoju 40-godišnjicu širenjem u Irsku. Ali prije nego što stignemo dotle, želimo se zahvaliti svima zbog vaših velikih napora ove godine. Ne bismo mogli postignuti ove ciljeve bez naših posvećenih kolega u JYSKu.

Nadamo se da ćete uživati u video snimku ispod sa mnogim kreativnim pozdravima i provesti fantastičan Božić i Novu godinu sa svojom porodicom i prijateljima!

Latest news

Line Mortensen_pregled

Line gradi prodavnice širom svijeta

21/06/2019 - Sa 15 godina iskustva u JYSKu, Line Mortensen sada putuje širom svijeta kao mentorica za zemlje franšize i pomaže u izgradnji prodavnica na svojoj novoj poziciji Franchise Field Manager (terenski menadžer za franšize).

may

Najbolje od #GOJYSK – Maj 2019.

14/06/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

Pobjednik takmičenja za najatraktivniju prodavnicu

Brașov 3 u Rumuniji imenovan za JYSK-ovu najatraktivniju prodavnicu

11/06/2019 - U protekla tri mjeseca, JYSK prodavnice su se takmičile za titulu najatraktivnije prodavnice. Krajem maja prodavnica Brașov 3 u Rumuniji osvojila je trofej najatraktivnije prodavnice.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office