Skip to main content

Novi sajt za održivost je koristan za Store Managers (menadžere prodavnica)

Датум: 18/08/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Категорија: Sustainability

Sajt za održivost
Snimak ekrana novog sajta.

Pre mesec dana JYSK je pokrenuo novi sajt koji predstavlja JYSKove inicijative u okviru ekološke održivosti. Dve Store Managers iz Poljske i Slovačke kažu da je on koristan alat.

Zaneta
Żaneta Rozenberg je Store Manager u gradu Pruszcz Gdański, u Poljskoj.

Od pokretanja novog sajta o JYSKovim inicijativama u okviru ekološke održivosti GOJYSK.com je zatražio mišljenje od dve Store Managers o sajtu i tome da li osećaju da je on nešto promenio kada razgovaraju sa kupcima o JYSKovim proizvodima. Sve u svemu, obe su zadovoljne sajtom.

Żaneta Rozenberg, Store Manager u gradu Pruszcz Gdański, u Poljskoj, je vrlo zadovoljna novim sajtom jer primećuje da je sve veći broj kupaca zainteresovan za ekološka pitanja prilikom kupovine.

„Održivost je važna za JYSK kao i našim kupcima. U svakodnevnom radu postoje ljudi koji traže određene sertifikate ili ponekad jednostavno zatraže ekološke proizvode”, kaže ona.

Odličan pregled za JYSKove kupce kao i zaposlene

Żanetino iskustvo takođe pokazuje da sajt olakšava njoj i njenim zaposlenima da odgovore na pitanja kupaca i informišu ih o uticajima JYSKovih aktivnosti na životnu sredinu.

„Možemo da prikupimo informacije sa novog veb sajta i dok predstavljamo baštenski nameštaj ili neke tekstilne proizvode možemo da kažemo nešto više o tome šta kao kompanija činimo da budemo ekološki odgovorniji.”

Ponosna što je zaposlena u JYSKu

Michaela
Michaela Capová je Store Manager u Martinu, u Slovačkoj

Michaela Capová, Store Manager u Martinu, u Slovačkoj, takođe naslućuje da sajt olakšava i zaposlenima i kupcima da na jednom reprezentativnom mestu dođu do informacija o zelenim inicijativama u okviru JYSKa.

„Sajt je od pomoći za komunikaciju sa kupcima, posebno mlađe generacije, koji su zainteresovani za tu oblast. Lično sam zaista zaintresovana za ekologiju i održivost i ponosna sam što radim u kompaniji koja se obavezala na smanjenje ambalaže i prodaju proizvoda od materijala iz odgovornih izvora.”

sajt za održivost

Sajt je dostupan na svim jezicima u delu JYSK.xx/Sustainability.

Ovde možete pogledati verziju na engleskom: https://jysk.co.uk/Sustainability

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office