Skip to main content

Ny og nyttig side om bærekraft for Store Managers

Dato: 18/08/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategori: Sustainability

Sustainability site
Skjermbilde fra det nye innholdsnettstedet.

For en måned siden lanserte JYSK et nytt innholdsnettsted om JYSKs initiativer innen miljømessig bærekraft. Et nyttig verktøy, sier to Store Managers fra Polen og Slovakia.

Zaneta
Żaneta Rozenberg er Store Manager i Pruszcz Gdański, Polen.

Siden lanseringen av det nye innholdsnettstedet om JYSKs initiativer innen miljømessig bærekraft har GOJYSK.com spurt to Store Managers hva de synes om nettsidene, og om de føler at den har gjort en forskjell når de snakker med kunder om JYSK-produkter. Begge er generelt fornøyde med nettsidene.

Żaneta Rozenberg, Store Manager i Pruszcz Gdański, Polen, er svært glad for de nye nettsidene, fordi hun etter hvert opplever flere kunder som er interessert i miljø og bærekraft når de handler.

“Bærekraft er viktig for både JYSK og kundene. I det daglige arbeidet opplever vi at kunder spør etter bestemte sertifikater eller etter økologiske produkter”, sier hun.

God oversikt for både JYSK-kunder og medarbeidere

Żaneta har dessuten opplevd at nettsidene gjør det lettere for henne selv og kollegene å svare på spørsmål og gi kundene informasjon om JYSKs miljømessige påvirkning.

”Vi finner informasjon på de nye nettsidene, og når vi presenterer hagemøbler eller tekstiler, kan vi samtidig fortelle mer om hva vi som virksomhet gjør for å være mer miljøvennlige.”

Stolt over å være medarbeider

Michaela
Michaela Capová er Store Manager i Martin, Slovakia.

Michaela Capová, Store Manager i Martin i Slovakia opplever også at nettsidene gjør det lettere for både ansatte og kunder å finne informasjon om de grønne initiativene i JYSK på ett sted.

”Nettsidene er nyttige i kommunikasjonen med kundene, spesielt den yngre generasjonen som er interessert i emnet. Personlig er jeg opptatt av økologi og bærekraft, og jeg er stolt over å jobbe i en virksomhet som har forpliktet seg til å bruke mindre emballasje og selge produkter som er laget av ansvarlige materialer.”

nettsted om bærekraft

Nettsidene er tilgjengelige på alle språk under JYSK.no/Sustainability.

Den engelske versjonen er tilgjengelig her: https://jysk.co.uk/Sustainability

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office