Skip to main content

Nedelju dana sa zaposlenim... Tomáš Ruprecht iz Češke

Датум: 06/07/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Sales Leader (vođa prodaje) Tomáš Ruprecht iz Češke želi da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Tomáš radi u prodavnici u Brnu u Vinohradima. 

Ponedeljak

Ponedeljak

ponedeljak

Svakog jutra stavljamo baštenski nameštaj ispred prodavnice. Na taj način kupci koji nisu ni planirali da nas posete mogu da vide našu sjajnu ponudu. Tako možemo da pretvorimo potencijalne kupce u stvarne kupce.

utorak

Utorak

Svakog utorka nam stiže dostava iz distributivnog centra u Radomskom. Nakon što Logistic Responsible (osoba odgovorna za logistiku) završi prijem robe, pomažem mu da je otpakuje i stavi proizvode na stočiće sa točkićima.

sreda

Sreda

Sreda

Isticanje cena nije jedna od mojih omiljenijih aktivnosti. Ali mi pomaže da steknem uvid u to gde se nalazi svaki proizvod. Tako mogu bolje da pomognem kupcima kada traže određeni proizvod u prodavnici.

Četvrtak

Četvrtak

Četvrtak

Četvrtak ja dan za novu kampanju. Pre nego što otvorimo prodavnicu, proveravamo ponudu proizvoda na kasi i proizvode u dokumentu za novu kampanju. Danas imamo sjajnu solarnu lampu JAKTFALK u ponudi na kasi.

petak

Petak

Petak

Radim tokom vikenda, pa zato danas imam slobodan dan. Dan sam proveo sa prijateljima na sjajnoj uličnoj zabavi MINSKÁ OPEN u centru Brna. Ova zabava se održava već treću godinu zaredom kako bi se obeležila velika rekonstrukcija ulice. Fantastični ljudi iz grada u srcu Evrope!

subota

Subota

Subota

Uvek je dobro kada kupcima možemo da pružimo dodatnu uslugu. Danas sam ponudio kupcu koji živi 150 metara od naše prodavnice da joj lično isporučim kupljenu robu na kućnu adresu.

nedelja

Nedelja

Lepo je što povremeno dobijamo različite zadatke. Sada radimo na rekonstrukciji skladišnog dela u prodavnici. Pomažem timu preduzeća da sruši zid. Mislim da je to zabavno, ali naravno, zabavnije je kada rušimo zidove između nas i kupaca pravičnim i poštenim pristupom. Isplati se.
 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office