Skip to main content

Jedna sedmica sa... Tomášom Ruprechtom iz Češke

Datum: 06/07/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Sales Leader (Rukovodilac službe prodaje) Tomáš Ruprecht iz Češke izabrao je da podijeli jednu sedmicu svog života kroz slike i kratke opise. Tomáš radi u prodavnici u Brnu - Vinohrady. 

Ponedjeljak

Ponedjeljak

ponedjeljak

Svakog jutra postavljamo baštenski namještaj ispred prodavnice. Na ovaj način čak i kupci koji nas nisu namjeravali posjetiti, mogu vidjeti naše izvrsne ponude. Tako možemo promijeniti potencijalne mušterije u kupce.

utorak

Utorak

Svakog utorka imamo isporuku iz distributivnog centra u Radomskom. Nakon što Logistic Responsible (osoba zadužena za logistiku) završi proces primanja robe, pomažem mu da raspakuje i da stavlja proizvode na kolica.

srijeda

Srijeda

Srijeda

Stavljanje cijena na proizvode nije među mojih pet omiljenih aktivnosti. Ali mi pomaže da imam pregled gdje se svaki proizvod nalazi. Na taj način mogu bolje pomoći kupcima kada traže određeni proizvod u prodavnici.

Četvrtak

Četvrtak

Četvrtak

Četvrtak je dan za novu kampanju. Prije nego otvorimo prodavnicu, provjeravamo ponudu proizvoda na kasi i proizvode u brošuri nove kampanje. Današnja ponuda na kasi je izvrsna solarna lampa JAKTFALK.

petak

Petak

Petak

Radim tokom vikenda tako da danas imam slobodan dan. Dan provodim sa svojim prijateljima na izvrsnoj uličnoj zabavi MINSKÁ OPEN u centru Brna. Već je treća godina kako se održava, a u čast je velike rekonstrukcije ulice. Veliki ljudi iz grada u srcu Evrope!

subota

Subota

Subota

Uvijek je dobro učiniti nešto dodatno za kupce. Danas sam ponudio kupcu koji živi 150 metara od naše prodavnice da joj lično isporučim kupljene proizvode na njenu adresu.

nedjelja

Nedjelja

Lijepo je što povremeno dobijamo različite zadatke. Trenutno, preuređujemo skladišni prostor u prodavnici. Pomažem u rušenju zidova. Mislim da je zabavno, ali naravno, zabavnije je rušiti zidove između kupaca i nas kroz poštenje i iskrenost. Isplati se.
 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office