Skip to main content

Nedelja dana sa zaposlenim... Stefan Iliev iz Bugarske

Датум: 23/11/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Administrative Responsible (odgovoran za administraciju) Stefan Iliev iz Bugarske je izabran da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Stefan radi u JYSKovoj prodavnci u Burgasu. 

PONEDELJAK

U ponedeljak nam stiže dostava iz distributivnog centra u Radomskom. Ja se bavim administrativnim delom posla tokom ranog jutra. Nakon toga, kolege i ja počinjemo da istovarujemo i raspakujemo robu.

Ponedeljak

UTORAK

Danas je godišnja JYSKova zabava u Bugarskoj na kojoj se okupljaju svi zaposleni. Mislim da su mi kolege divne i jako se lepo provodimo na zabavi zajedno. Nadam se da će porodica JYSK Bugarska biti još veća sledeće godine – kao što se kaže „što više, to bolje“.

Utorak

SREDA

Sreda je moj slobodan dan. Odlučio sam da provedem dan sa prijateljima igrajući igrice.

Sreda

ČETVRTAK

Danas smo počeli dan praveći neka manja poboljšanja u izgledu prodavnice dodavanjem pregrada. Nakon toga, nastavljamo sa svakodnevnim zadacima i pomažemo kupcima.

Četvrtak

PETAK

Danas sam proveo nešto vremena sa jednim od najnovijih kolega. Kao Administrative Responsible, moj posao je da joj pomognem sa poslovima na kasi, kako bi mogla da počne samostalno da radi za kasom.

Petak

SUBOTA

Na kraju nedelje radimo proveru inventara. Danas se moj tim i ja bavimo odeljenjem sa posteljinom. Proveru inventara radimo pre nego što se prodavnica otvori, kako bismo bili spremni za naše kupce.

Subota

NEDELJA

Danas putujem iz Burgasa u Sofiju gde se održava drugi deo programa za obuku za radno mesto Store Manager (menadžer prodavnice). Provodimo dan diskutujući o upravljanju robom na lageru. Diskusija je veoma korisna i dala mi je teme za razmišljanje.

Nedelja

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office