Skip to main content

Jedna sedmica sa... Stefanom Iliev iz Bugarske

Datum: 23/11/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Odgovoran za administraciju Stefan Iliev iz Bugarske odlučio je podijeliti tipičnu sedmicu u svom životu kroz slike i kratke opise. Stefan radi u JYSK prodavnici u Burgasu. 

PONEDJELJAK

Ponedeljkom primamo isporuku iz distribucijskog centra u Radomskom. Ja brinem o administrativnom dijelu tokom ranog jutra. Kasnije, moje kolege i ja počinjemo sa istovarenjem i raspakiranjem robe.

Ponedjeljak

UTORAK

Danas je godišnji JYSK party u Bugarskoj kada se skupljaju svi zaposlenici. Mislim da su sve moje kolege odlične i toliko se zabavljamo zajedno na zabavi. Nadam se da će porodica JYSK Bugarska biti još veća sljedeće godine - kao izraz 'što više to bolje'.

Utorak

SRIJEDA

Srijeda je moj slobodan dan. Odlučio sam provesti dan sa prijateljima igrajući video igrice.

Srijeda

ČETVRTAK

Danas počinjemo uvođenjem nekih manjih poboljšanja u smislu izgleda prodavnice umetanjem pregrada. Nakon toga, nastavljamo sa dnevnim zadacima i pomažemo svojim kupcima.

Četvrtak

PETAK

Danas provodim vrijeme sa jednom od svojih najnovijih kolegica. Budući da sam odgovoran za administracij, moj posao je da joj pomognem sa zadacima na blagajni, tako da može početi raditi samostalno.

Petak

SUBOTA

Na kraju sedmice, radimo provjeru inventara. Danas, moj tim i ja brinemo takođe za odjel sa posteljinom. Radimo provjeru prije nego se prodavnica otvori tako da smo spremni za svoje kupce.

Subota

NEDJELJA

Danas putujem iz Burgasa u Sofiju gdje će se održati drugi dio programa obuke za Store Managere (upravitelje prodavnice). Proveli smo dan u diskusiji o upravljanju zalihama. Vrlo je korisno i daje nam neke stvari za razmišljanje.

Nedjelja

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office