Skip to main content

Nedelja dana sa... Teres Sikku iz Švedske

Датум: 02/01/2017

Author: ,

Категорија: People

Teres Sikku iz Švedske odlučila je da podeli tipičnu radnu nedelju u svom životu kroz slike i kratke opise. Upravo je počela da radi kao District Manager za Norra Norrland na severoistoku Švedske gde je odgovorna za devet prodavnica. Živi u gradu Skellefteå koji ima 80 000 stanovnika.

Ponedeljak 

Kao novi District Manager za Norra Norrland obilazim distrikt zajedno sa našim Retail Managerom za severni deo, Matsom Bjuhrom. Posećujemo prodavnice u distriktu i razgovaramo o utiscima. U Luleåu susrećemo Store Managera Muhammeda Reza koji je upravo obavio prodaju i pomaže kupcu sa našom prikolicom za iznajmljivanje. 

Teres Sikku Monday

Utorak 

Danas nastavljamo put u najseverniju JYSK prodavnicu u Švedskoj koja se nalazi u gradu Kiruna. Zajedno sa Store Managerom prodavnice, Idom, prolazimo novi koncept Visual Merchandise. Nakon toga odlazimo da pogledamo zgradu u kojoj će se u januaru 2017. otvoriti nova JYSK prodavnica. 

Teres Sikku Tuesday

Sreda 

Danas je sastanak Retail Managera za Švedsku na kojem raspravljamo o poslovnom planu. Držim prezentaciju o tome kako možemo da postignemo uspeh pri održavanju posebnih aktivnoxti, na primer Večeri dušeka, Black Friday-a, BIG kampanje, Green Days-a itd. 

Teres Sikku Wednesday

Četvrtak 

Danas sam na sastanku sa svim Store Managerima u svom distriktu. Timski duh je jak i svi su izuzetno motivisani i spremni da urade sve što je potrebno. Fantastično je voditi tim sa toliko energije i posvećenosti.


Teres Sikku Thursday

Petak 

Petkom počinjem dan u teretani. Nakon toga odlazim u prodavnicu u Skellefteåu gde prolazim opise, ciljeve i očekivanja sa novim Store Managerom, Natthalie, koja će preuzeti moje radno mesto. 

Teres Sikku Friday

Subota 

Tata je čuvao moju decu cele nedelje tako da zajedno ručamo i malo sviramo gitaru pre njegovog povratka kući u Kirunu, a zatim popodne odlazimo u bioskop. 

Teres Sikku Saturday

Nedelja 

Odlazimo u naučni centar „Teknikens Hus“ u Luleåu gde deca mogu samostalno da se igraju i budu kreativna. Ponovo odlazim da vežbam u teretanu dok moj muž provodi neko vreme sam sa decom.

Teres Sikku Sunday

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office