Skip to main content

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

Датум: 28/09/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Expansion

Prevod: www.languagewire.com

Camila Gutiérrez Bustamante
Camila Gutiérrez Bustamante je jedna od mnogih novozaposlenih koji su dobili posao zbog otvaranja velikog broja novih prodavnica u Španiji. JYSKu se pridružila jula 2023. kao Sales Assistant u mestu Čirivelja pokraj Valensije

Da bismo dostigli broj od 5000 prodavnica širom sveta, JYSK mora da se proširi na nove zemlje, ali i da otvori nove prodavnice na postojećim tržištima. Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

top pet zemalja u fiskalnoj godini 22/23.

1. Španija – 26 novih prodavnica

2. Poljska – 21 nova prodavnica

3. Rumunija – 11 novih prodavnica

4. Francuska – 10 novih prodavnica

4. Italija – 10 novih prodavnica

Sa preko 3300 prodavnica u 48 zemalja, JYSK je već dobro zastupljen u čitavom svetu. Međutim, proširenje je u JYSKovom DNK, te je zadat cilj od 5000 prodavnica širom sveta.

Protekle fiskalne godine, JYSK je napravio jedan veliki korak bliže tom cilju, s obzirom na to da je otvoreno 135 novih prodavnica. Najproduktivnije su bile Španija sa 26 novih prodavnica i Poljska sa 21 novom prodavnicom.

Više prodavnica povlači sa sobom i više radnih mesta, a jedno od njih je Sales Assistant u novootvorenoj prodavnici u Čirivelji, Valensija, na koje je došla Camila Gutiérrez Bustamante pridruživši se JYSKu jula 2023. Iskoristila je brzi rast kompanije JYSK u Španiji i veoma je zadovoljna što je deo toga.

„Doživeti ovakav rast kao kod nas u Španiji je fantastično iskustvo. Uzbudljivo je biti deo kompanije JYSK, koja je jasno fokusirana na rast i kreiranje novih radnih mesta“, tvrdi Camila.

Dobro obavljen posao

Mikael Nielsen
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail

Executive Vice President Retail Mikael Nielsen želi da pohvali sve što su JYSK zemlje uradile kako bi se nastavilo sa otvaranjem novih prodavnica.

„Stalno smo u potrazi za lokacijama gde bismo otvorili nove prodavnice, uključujući zemlje u kojima već imamo dobro razvijenu mrežu prodavnica. Smatramo da u nekim zemljama još uvek postoji veliki potencijal za otvaranje novih prodavnica. Neke od tih zemalja su Španija i Poljska, i stvarno je sjajno što smo uspeli da otvorimo toliko prodavnica za samo godinu dana“, izjavio je Mikael.

Premda postoji potencijal na mnogim postojećim tržištima, takođe je potrebno otvoriti prodavnice u novim zemljama kako bi se dostigao cilj od 5000 prodavnica. Ove godine je JYSK zakoračio u Tursku, tržište ogromnog potencijala.

„Uvek smo u potrazi za sledećom lokacijom za otvaranje JYSKovih prodavnica. U međuvremenu ćemo nastaviti da se širimo na postojećim tržištima, tako da s uzbuđenjem očekujem da vidim u kojoj će se zemlji otvoriti najviše novih prodavnica u novoj fiskalnoj godini“, rekao je Mikael.

rekord aktivnosti vezane za prodavnice

Ovih 135 novootvorenih prodavnica su deo sveukupno 754 aktivnosti vezane za prodavnice koje su JYSK i JYSK franšiza izvršile tokom FG23. Ovo je novi rekord aktivnosti vezane za prodavnice koje je JYSK ostvario u okviru jedne fiskalne godine.

U aktivnosti vezane za prodavnice spada otvaranje novih prodavnica i ponovno otvaranje postojećih prodavnica nakon preseljenja, proširenja i/ili nadogradnje na najnoviji koncept prodavnica.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office