Skip to main content

Najnovije vesti iz različitih zemalja: Francuska saradnja, zapošljavanje u DC-u i kamioni na biogas

Датум: 09/07/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Awards , Careers & HR , Sustainability , Expansion , People

S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o njima pročitajte ovde.

Belgija i Francuska

U Belgiji i Francuskoj JYSK je pokrenuo zajednički programu obuke za regionalne menadžere (District Manager Trainee, DMT) za kolege koje govore francuski jezik. Prvi modul je organizovan krajem maja u gradu Žamblu u Belgiji, sa sedam učesnika: 4 iz Francuske i 3 iz Belgije.

DMT program


Češka Republika i Slovačka

Zajedno sa udruženjem „Let’s give children a chance“ (Dajmo šansu deci), JYSK je pomogao u opremanju drugog početnog stana za mlade studente, koji su se odselili iz hraniteljskih porodica. JYSK je pomagao sa nameštajem i proizvodima za domaćinstvo – kao i sa montažom.

Početni stan


Danska

U 2018. godini, oko 300 zaposlenih radilo je u Distributivnom centru u Uldumu (DCU) – danas ima skoro 700 kolega. Da bi držao korak sa razvojem, Frede Jørgensen, Operation Manager (operativni menadžer) u DCU-u, organizovao je dan zapošljavanja novih kandidata – sa uvodom u JYSK, obilaskom DC-a i intervjuima na kraju.

Zapošljavanje u DCU-u


Itailja

JYSK je 4. juna otvorio I172 u gradu Zumpano, što je druga prodavnica u Kalabriji, regionu na jugu Italije. Otvaranje je oborilo prethodni rekord prodaje u Italiji – i čak udvostručilo rezultat. Neverovatno!

Ciao Zumpano


Poljska

U maju se 20 kolega iz JYSKa u Poljskoj pridružilo virtuelnom izdanju trke „Wings for Life“. Svaka osoba je trčala na svojoj lokaciji, ali JYSK tim se povezao preko usluge Teams pre izazova kako bi motivisali jedni druge.

Trka u Poljskoj


JYSK u Poljskoj je takođe dobio nagradu za aktivno i odgovorno ponašanje kompanije prema zaposlenima tokom pandemije.

Nagrada za radno mesto


Švedska

Krajem juna izvršena je prva JYSK isporuka kamionom na biogas iz Distributivnog centra u Nešeu (DCN) do švedske prestonice Stokholma.

Kamion na biogas


Zapadni Balkan

U Bosni i Hercegovini, JYSK je donirao proizvode centru PUŽ koji brine o osobama sa posebnim potrebama (slika u nastavku). Slična aktivnost se dogodila u Sloveniji, gde je JYSK donirao proizvode Udruženju prijatelja omladine u Trbovlju, kako bi mogli da organizuju letnji kamp za decu i mlade iz tog kraja.

Donacije zapadnog Balkana


Ukrajina

JYSK u Ukrajini želi da obezbedi pravilno rukovanje starim baterijama. Zbog toga su u prodavnicama postavili štandove za sakupljanje, gde kupci lako mogu da odlože svoje istrošene baterije.

Baterije u Ukrajini

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office