Skip to main content

Najbolje ideje za novogodišnje/božićne poklone troje menadžera prodavnica

Датум: 09/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Категорија: Product Assortment

U ovom članku troje menadžera prodavnica dele neke od svojih najboljih ideja za novogodišnje/božićne poklone iz JYSKovog asortimana.

Store Manager
Ashley Beemer, Store Manager JYSK Duiven, Holandija

„Preporučio bih vazu SOFUS u kombinaciji sa veštačkim cvetom KRISTOFFER. Oba artikla su pogodna za svaku vrstu enterijera, a zajedno čine lepu dekoraciju. Veštačko cveće je takođe veoma popularan proizvod u ovo doba godine. Još jedna odlična ideja mogla bi da bude kombinovanje fenjera MELIAS sa lepom velikom svećom, koja pruža lep ambijent i romantiku unutar kuće. Na kraju, preporučio bih prelepo ćebe kao što je ERANTHIS. Ovo meko ćebe može vas ugrejati u ovim hladnim mesecima. Kvalitet ćebeta je takođe dobar, a redovno je na rasprodaji, što ga čini još interesantnijim za kupovinu“. 

Store Manager
Davide Molino, Store Manager JYSK Amriswil, Švajcarska

„Preporučio bih teglu za odlaganje BAUGI jer je to svestran poklon koji se može koristiti na razne kreativne načine. Na primer, može se kombinovati sa domaćim novogodišnjim/božićnim kolačima. Sada kada nam se primiče hladna sezona, udobno ćebe OD takođe je nešto što morate da imate. Na kraju, mirišljavo ulje ARBOGA je odličan poklon ako vam je potrebno nešto jeftino, a što je ipak luksuzno jer stvara osećaj blagostanja u svakom domu“.

Store Manager
Vanessa Tuveri, Store Manager JYSK Oristano, Italija

„Preporučila bih naše različite vilenjake za Novu godinu / Božić jer su lep poklon u kome može da uživa cela porodica. Vilenjak FAFNER je jedan od omiljenih proizvoda naših kupaca jer mogu da biraju između sive ili crvene verzije. Među novitetima u novogodišnjem/božićnom asortimanu, vilenjak HERMOD je jedan od mojih ličnih favorita jer se, sa svojih 53 cm, može postaviti kao ukras na polici ili u podnožju novogodišnje jelke. Najprodavaniji u našoj prodavnici je definitivno vilenjak BRONSIT. Budući da se njegove noge mogu produžiti do 130 cm, naši kupci ga posebno cene i vole da ga smeste na ulazu u kuću kao znak dobrodošlice, donoseći u svoj dom tipičnu skandinavsku novogodišnju atmosferu“.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office