Skip to main content

Naša tri menadžera trgovine daju najbolje ideje za božićne poklone

Datum: 09/12/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: Product Assortment

U ovom članku tri menadžera trgovine dijele neke od svojih najboljih ideja za božićne poklone iz JYSKovog asortimana.

Store Manager
Ashley Beemer, Store Manager JYSKa iz Duivena, Holandija

“Preporučila bih vazu SOFUS u kombinaciji sa umjetnim cvijetom KRISTOFFER. Pogodni su za svaki enterijer i zajedno su lijepa dekoracija. Umjetno cvijeće je također vrlo popularan proizvod u ovo doba godine. Još jedna odlična ideja bi mogla biti kombinacija lampiona MELIAS sa lijepom velikom svijećom koja daje ugodan ambijent i romantiku u kući. Na kraju, preporučila bih prelijepu deku kao što je ERANTHIS. Mekana deka će vas zagrijati u ovim hladnim mjesecima. Kvalitet deke je dobar, a često je na rasprodaji, što je čini još zanimljivijom za nabavku.”

Store Manager
Davide Molino, Store Manager JYSKa iz Amriswila, Švicarska

“Preporučio bih BAUGI teglu za odlaganje jer je to svestran poklon koji se može koristiti na razne kreativne načine. Na primjer, može se kombinirati s domaćim božićnim kolačićima. Sada kada je hladna sezona pred vratima, naša udobna OD deka također je “must have”. Na kraju, mirisno ulje ARBOGA je odličan poklon ako vam treba nešto što nije skupo, a ipak je luksuzno jer stvara osjećaj blagostanja u svakom domu.”

Store Manager
Vanessa Tuveri, Store Manager JYSKa u Oristanu, Italija

“Preporučila bih naše razne vilenjake za Božić, jer su lijep poklon za cijelu porodicu da uživa. FAFNER vilenjak je jedan od omiljenih proizvoda kupaca jer mogu birati između sive ili crvene verzije. Među novitetima u božićnom asortimanu, HERMOD vilenjak je jedan od mojih ličnih favorita jer se sa veličinom od 53 cm može postaviti kao ukras na policu ili u podnožje jelke. U našoj prodavnici, najprodavaniji je definitivno BRONSIT vilenjak. Sa nogama koje se mogu produžiti do 130 cm posebno ga cijene naši kupci, koji ga vole postaviti na ulaz kuće kao znak dobrodošlice, ukrašavajući tako svoj dom tipičnom skandinavskom božićnom atmosferom.”

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office