Skip to main content
Najbolja trgovina u JWB - proglašenje

Najbolja prodavnica JYSK West Balkan regiona

Datum: 26/01/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Visoki prodajni indeks, fantastičan promet i zadovoljan kupac cilj su svake prodavnice.  Zbog toga je JYSK odlučio da će u svakoj od zemalja u kojima posluje nagraditi najbolju prodavnicu. GOJYSK.com posjetio je najbolju u JYSK West Balkan regionu.

Tokom prošle finansijske godine (2021./22.) sve JYSK prodavnice u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini takmičile su se za najbolju JYSK prodavnicu regije u takmičenju „Store of the year“. Pobednici su u novembru 2022. proglašeni na JYSK godišnjem partiju u Sarajevu pred više od hiljadu kolega, a najbolja od najboljih bila je JYSK prodavnica City Mall, Pula.

JYSK tim iz najbolje trgovine
Zaposlenici najbolje prodavnice  JYSK West Balkana 


GOJYSK.com razgovarao je sa Snježanom Anđelović, store menadžerkom JYSKove prodavnice iz Pule o tome šta njih izdvaja od ostalih i kako je ovo takmičenje uticalo na njen tim da poboljša svoje rezultate i pobedi.

 

POZITIVNO RAZMIŠLJANJE„Naša prodavnica nalazi se u sklopu tržnog centra i još prilikom otvaranja imala sam dobar osećaj da upravo ova prodavnica ima veliki potencijal da stane rame uz rame sa najboljima. Ključ uspeha je vrlo jednostavan - na vreme postavljeni ciljevi i odlična komunikacija sa timom. Sa ovom smo nagradom dokazali koliko se trud i pozitivno razmišljanje isplate“, kaže Snježana.

Kandidati za ovu nagradu biraju se na temelju ukupno ostvarenog prometa, ukupnog indeksa prometa, indeksa sales/customer i indeksa na service areas, ali za osvajanje ove nagrade jednako je važno biti dobar JYSK ambasador i imati ulogu u izgradnji pozitivne kompanijske kulture.

Sve to je pošlo za rukom timu iz pulske prodavnice koji je u velikom finalu uz još tri prodavnice izašao kao pobednik.

Najbolji tim JWBa

 

Ivan Protega, Retail manager za Sloveniju i Srbiju (lijevo) i Igor Opačić, Retail manager za BiH (desno)
Ivan Protega, Retail manager za Sloveniju i Srbiju (lijevo) i Igor Opačić, Retail manager za BiH (desno) prilikom uručenja nagrade za najbolju prodavnicu JYSK West Balkan regiona.

Uz odličnu ponudu potrebna je i izvrsna usluga, a tu nastupamo mi. Naš tim čini grupa jednostavnih ljudi koji žive JYSK vrednosti, orijentisani su na rezultate, paze na troškove, pouzdani su i uslužni“, kaže Snježana i nastavlja „u finalu zajedno sa nama bile su još i prodavnice JYSK Rudnik iz Ljubljane, JYSK Čajevac iz Banja Luke i JYSK Ušće iz Beograda i ovom prilikom čestitam svim kolegama na uspešnoj godini i svom trudu koji su uložili da zajedno stanemo na postolje“.
 

PRESTIŽNE NAGRADE

Ali, nagrada za najbolju prodavnicu godine nije jedina koju su osvojili. Ova pulska prodavnica u prošloj je finansijskoj godini osvojila i nagradu za najbolji prodajni stav u takmičenju „Best Sales attitude“,  glavnu nagradu u takmičenju  „Champions League“, nagradu u HR takmičenju „Everyone above average“ i odnela kući gotovo 37.000 kn (4.905 eura) godišnjeg bonusa po zaposlenom, što pokazuje njihovu veliku predanost i borbu za uspeh.
 

JYSK tim najbolje trgovine
Kolege iz najbolje trgovine regije West Balkan proslavili svu svoje uspješne rezultate

 

Osim što žive za pobedu svog tima, uspeh nesebično dele sa onima kojima je pomoć najpotrebnija, pa je tako ova pulska prodavnica deo svog nagradnog fonda donirala Udruzi Institut koja brine o beskućnicima i potpuno su opremili dve spavaće sobe u prenoćištu.

„Davanjem činimo dobro delo i činimo život lepšim, a što se tiče takmičenja, želimo da i dalje radimo na osvajanju rekorda i da pokušamo da po prvi put pehar za najbolju prodavnicu ostane u prodavnici u kojoj se i nalazi“, kroz smeh kaže Snježana.

 

 

 

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK je dostigao broj od 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. godine, JYSK je u Bugarskoj proslavio značajnu prekretnicu – 50 otvorenih prodavnica u zemlji. Pedeseta prodavnica otvorila je svoja vrata u istom gradu u kome se nalazi i naša prva prodavnica u Bugarskoj – u Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK je moj dom

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji su vaše kolege iskoristile JYSKov nameštaj i proizvode za potrebe opremanja svog doma.

ULF in Quality Inspection

ULF dobija poslednje odobrenje pred upoznavanje sa svetom

14/03/2023 - ULF vaza je prošla testove i dobila je pečat kvaliteta u okviru svih procesa. Sada joj je dozvoljeno u prodavnice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office