Skip to main content
World’s largest JYSK 3.0 store opens in Iceland

Na Islandu otvorena najveća JYSK 3.0 prodavnica

Датум: 05/10/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Nakon obimnog preuređenja u skladu sa konceptom prodavnice JYSK 3.0, na Islandu je 28. septembra ponovo otvorena prodavnica u Smaratorgu. Smeštena na dva nivoa, od kojih je jedan dizajniran da pruži inspiraciju, ovo je sada najveća 3.0 prodavnica na svetu.

Danas je 28. septembar, dan ponovnog otvaranja u Smaratorgu na Islandu, jednoj od zemalja u kojoj JYSK ima svoju franšizu. Po ulasku u JYSK prodavnicu videćete lep, sveže modernizovan prostor sa podovima u imitaciji drveta i ugodnom, opuštenom atmosferom. Ovo je najveća JYSK 3.0 prodavnica na svetu sa prodajnim prostorom površine 3421 m2, mada se ne razlikuje mnogo od drugih većih JYSK prodavnica; to je ista ona dobro poznata JYSK prodavnica sa sjajnim ponudama i izvrsnim iskustvom kupovine.

Ali kad zađete malo dublje u prodavnicu, videćete pokretne stepenice koje vode na sprat i shvatićete da se ova prodavnica razlikuje od uobičajenih. Kad se popnete, videćete da je ceo sprat dizajniran tako da pruži inspiraciju. Najmanje šest T-zidova sa 18 prikaza soba ispunjava čitav prostor. Nešto poput švedskog stola inspiracija za kupce.

„Mislim da će kupci biti oduševljeni kada ponovo vide prodavnicu. Ranije je to bila stara prodavnica u kojoj se ništa nije promenilo više od 20 godina. Može se reći da je ovo poprilična transformacija. Svi smo ponosni i uzbuđeni povodom velikog ponovnog otvaranja, a verujem da su i kupci, jer je ovo njihova prodavnica, ukazavši nam poverenje“, rekao je pre otvaranja Ívar Þórður Ívarsson, Store Manager u JYSKu u Smaratorgu.

Sistem samostalnog završetka kupovine u JYSKu
Sistem samostalnog završetka kupovine je testiran i spreman za ponovno otvaranje JYSKa u Smaratorgu.

Eksperimentisanje sa tehnologijom

Ne samo da je JYSK u Smaratorgu najveća 3.0 prodavnica na svetu sa obiljem inspiracije za kupce, već i jedina JYSK prodavnica sa sistemom samostalnog završetka kupovine koji čekanje u redu svodi na minimum.

„Ovo je eksperiment koji želimo da primenimo već par godina kako bismo videli da li će to bar malo olakšati život našim kupcima i zaposlenima, a možda i poboljšati protok kupaca u JYSKu u Smaratorgu“, rekao je Björn Ingi Vilhjálmsson, General Manager za JYSK na Islandu.

Priča o rebrendiranju

Osim na ogromnu JYSK 3.0 prodavnicu koja nudi inspiraciju, kupci na Islandu moraju da se naviknu i na novo ime. Ime RUMFATALAGERINN, što znači „skladište za posteljine“, promenjeno je u JYSK istog dana kada je ponovo otvoren JYSK u Smaratorgu sa novim logotipima i promenjenih svih sedam izloga.

„Već 36 godina su ove prodavnice poznate kao RUMFATALAGERINN, zbog čega je njihovo rebrendiranje bilo i još uvek jeste ogroman poduhvat. Međutim, to je ogroman korak napred za nas, dosta toga smo naučili kada smo rebrendirali DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK i već duže vreme promovišemo novo ime u prodavnicama preko JYSK postera, odeće i pakovanja. Tako da nas već neko vreme većina ljudi prepoznaje kao JYSK“, rekao je Björn.

Pogledajte slike iz najveće JYSK 3.0 prodavnice na svetu.

Činjenice

  • JYSK na Islandu je franšiza.
  • Na Islandu postoji sedam JYSK prodavnica.
  • Smaratorg se nalazi na samom jugu Rejkjavika, Island.
  • Prodavnica ima prodajni prostor površine 3421 m2.
  • Prodavnica ima 54 zaposlenih.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office