Skip to main content
GO JYSK front pages

Muzej kompanije JYSK: GO JYSK prelazi iz papirnog izdanja u veb format

Датум: 17/01/2017

Author: Stine Falk, Communications & CSR Intern

Категорија: History

U podrumu sedišta kompanije JYSK u Brabrandu u Danskoj nalazi se mali muzej čija postavka sadrži važne eksponate iz istorije kompanije JYSK.

S vremena na vreme, odabraćemo neke od tih brojnih eksponata, fotografisati ih i ispričati priču koja okružuje ove suvenire iz prošlosti.

GO JYSK prelazi iz papirnog izdanja u veb format

U decembru 2016. objavljeno je poslednje štampano izdanje časopisa za zaposlene GO JYSK. Kao zamenu za štampano izdanje, pokrenuli smo univerzum za pričanje priča – GOJYSK.com.

Istorija štampanog izdanja našeg časopisa je počela pre mnogo vremena. Na primer, da li ste znali da je prvi broj objavljen čak 2002. godine? Na naslovnoj strani prvog broja nalazi se portret osnivača i vlasnika kompanije JYSK, Larsa Larsena, ili bolje rečeno, njegova dva portreta.

Naslovne strane časopisa GO JYSK

Međunarodni časopis koji je osvojio brojne nagrade

Od kada smo počeli da objavljujemo ovaj časopis, izdali smo ukupno 59 brojeva i slali ih na kućne adrese zaposlenih u kompaniji JYSK.

Tokom godina, GO JYSK je osvojio brojne nagrade, kako u Danskoj, tako i u drugim evropskim zemljama, kojima je odato priznanje njegovom sadržaju. Nameravamo da nastavimo da nižemo uspehe i na mreži putem portala GOJYSK.com, koji će ujedno nuditi sve prednosti digitalnih platformi.

Kako je kompanija JYSK neprekidno rasla, tako je i ovaj časopis vremenom prevođen na sve više jezika. Tokom 2017. godine, portal GOJYSK.com biće dostupan na 18 jezika, čime ćemo obuhvatiti sve zemlje u kojima JYSK Nordic ima svoja predstavništva.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office