Skip to main content

JYSKova sećanja: TV reklama sa osnivačem JYSKa, osveštanje DC Radomsko i nagrada

Датум: 05/05/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: History

Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Jyskova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo našu prošlost i napredak, i bacamo pogled na ono što se događalo tokom godina.

Pre 15 godina

Lars Larsen

GOJYSK.com je bio iza kulisa za TV reklamu sa Larsom Larsenom, osnivačem JYSKa. Lars Larsen je mnogo godina bio lice JYSKa u svim danskim TV reklamama. Preminuo je avgusta 2019. godine.

Radomsko

U Radomskom se održava ceremonija „dizanja rogova” za distributivni centar koji je u to vreme bio u izgradnji. Katolički sveštenik osveštava zgradu, što je tradicija za građevine u Poljskoj.

Pre 10 godina

Srbija1

Srbija2

JYSK se otvorio u Srbiji koja je postala JYSKova 35. zemlja. Prva prodavnica je otvorena u Subotici na severu Srbije, a interesovanje kupaca je bilo ogromno. Prvog dana je moralo da se produži radno vreme u prodavnici kako bi se izašlo u susret interesovanju.

Pre 4 godine

Nagrada za Bosnu

JYSK Bosna i Hercegovina osvaja nagradu za najbolji maloprodajni lanac. Nagrada je dodeljena nakon glasanja građana Bosne i Hercegovine. Dve godine pre toga, JYSK je bio na drugom mestu za nagradu najboljeg radnog mesta u sektoru maloprodaje u zemlji.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office