Skip to main content

JYSKova sećanja: TV reklama sa osnivačem JYSKa, osveštanje DC Radomsko i nagrada

Datum: 05/05/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Jyskova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo našu prošlost i napredak, i bacamo pogled na ono što se događalo tokom godina.

Pre 15 godina

Lars Larsen

GOJYSK.com je bio iza kulisa za TV reklamu sa Larsom Larsenom, osnivačem JYSKa. Lars Larsen je mnogo godina bio lice JYSKa u svim danskim TV reklamama. Preminuo je avgusta 2019. godine.

Radomsko

U Radomskom se održava ceremonija „dizanja rogova” za distributivni centar koji je u to vreme bio u izgradnji. Katolički sveštenik osveštava zgradu, što je tradicija za građevine u Poljskoj.

Pre 10 godina

Srbija1

Srbija2

JYSK se otvorio u Srbiji koja je postala JYSKova 35. zemlja. Prva prodavnica je otvorena u Subotici na severu Srbije, a interesovanje kupaca je bilo ogromno. Prvog dana je moralo da se produži radno vreme u prodavnici kako bi se izašlo u susret interesovanju.

Pre 4 godine

Nagrada za Bosnu

JYSK Bosna i Hercegovina osvaja nagradu za najbolji maloprodajni lanac. Nagrada je dodeljena nakon glasanja građana Bosne i Hercegovine. Dve godine pre toga, JYSK je bio na drugom mestu za nagradu najboljeg radnog mesta u sektoru maloprodaje u zemlji.

Latest news

Norway mountain

Kampanja 3000 Store Managers (menadžera prodavnica) povećava interesovanje za JYSK

23/06/2021 - Rezultati kampanje brendiranja poslodavca pokazuju impresivan spoljni doseg i snažno interno angažovanje.

Ecser

Puno posla u JYSKovim distributivnim centrima

18/06/2021 - Broj prodavnica u JYSKu raste, kao i broj distributivnih centara. Izgradnja distributivnog centra broj 9 u Ecseru u Mađarskoj teče po planu, a mnogo toga se dešava i u drugim distributivnim centrima.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office