Skip to main content

JYSKova sećanja: TV reklama sa osnivačem JYSKa, osveštanje DC Radomsko i nagrada

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: History

Mnogo toga se dogodilo u JYSKu od kada je otvorena prva prodavnica u Danskoj 1979. godine. Za GOJYSK.com smo pogledali arhivu da bismo videli kako je JYSKov svet izgledao u prošlosti.

Jyskova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo našu prošlost i napredak, i bacamo pogled na ono što se događalo tokom godina.

Pre 15 godina

Lars Larsen

GOJYSK.com je bio iza kulisa za TV reklamu sa Larsom Larsenom, osnivačem JYSKa. Lars Larsen je mnogo godina bio lice JYSKa u svim danskim TV reklamama. Preminuo je avgusta 2019. godine.

Radomsko

U Radomskom se održava ceremonija „dizanja rogova” za distributivni centar koji je u to vreme bio u izgradnji. Katolički sveštenik osveštava zgradu, što je tradicija za građevine u Poljskoj.

Pre 10 godina

Srbija1

Srbija2

JYSK se otvorio u Srbiji koja je postala JYSKova 35. zemlja. Prva prodavnica je otvorena u Subotici na severu Srbije, a interesovanje kupaca je bilo ogromno. Prvog dana je moralo da se produži radno vreme u prodavnici kako bi se izašlo u susret interesovanju.

Pre 4 godine

Nagrada za Bosnu

JYSK Bosna i Hercegovina osvaja nagradu za najbolji maloprodajni lanac. Nagrada je dodeljena nakon glasanja građana Bosne i Hercegovine. Dve godine pre toga, JYSK je bio na drugom mestu za nagradu najboljeg radnog mesta u sektoru maloprodaje u zemlji.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office