Skip to main content

JYSK memories: TV reklama s osnivačem JYSKa, dobra prilika za DC Radomsko i nagrada

Datum:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: History

Otkako je 1979. u Danskoj otvorena prva prodavnica, puno toga se dogodilo u JYSKu. GOJYSK.com je zavirio u arhive i podsjetio se kako je JYSKov svijet izgledao u prošlosti.

JYSK memories

  • "JYSK memories" je kvartalni podsjetnik na prethodne događaje na stranici GOJYSK.com. Slavimo našu historiju i napredak i podsjećamo se šta se sve događalo tokom proteklih godina.

Prije 15 godina

Lars Larsen

GOJYSK.com je za TV reklamu bacio pogled iza scene s osnivačem JYSKa, Lars Larsenom. Lars Larsen je mnogo godina bio lice JYSKa u svim danskim TV reklamama. Umro je u avgustu 2019.

Radomsko

Održano je završno slavlje za distributivni centar u Radomskom, koji se u to vrijeme gradio. Katolički svećenik daje blagoslov zgradi, što je poljska tradicija u izgradnji.

Prije 10 godina

Serbia1

Serbia2

JYSK je otvorio u Srbiji, koja je postala 35. država u kojoj je JYSK otvorio poslovnicu. Prva prodavnica je otvorena u Subotici u sjevernoj Srbiji i interes kupaca je bio ogroman. Prodavnica je prvi dan zbog velikog interesa morala produžiti radno vrijeme.

Prije 4 godine

Nagrada u Bosni i Hercegovini

JYSK Bosna i Hercegovina dobija nagradu Best Retail Employer (najbolji poslodavac u maloprodaji). Nagrada je dana nakon glasanja građana Bosne i Hercegovine. Dvije godine ranije JYSK je osvojio drugo mjesto u natjecanju za nagradu za Best Workplace in Retail (najbolje radno mjesto u maloprodaji) u državi.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office