Skip to main content

JYSKova sećanja – parasportski specijal: Produžetak dugotrajnog sponzorstva

Датум: 04/03/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Sustainability

Prevod: www.languagewire.com

Lars Larsen

U ovom specijalnom izdanju JYSKovih uspomena osvrnuli smo se na istoriju odnosa između kompanije JYSK i parasportskih udruženja. Veza koja traje od 1989.

jyskova sećanja

  • „JYSKova sećanja“ je kvartalno prisećanje na GOJYSK.com. Slavimo svoju prošlost i napredak, i osvrćemo se na ono što se događalo tokom godina.

Pre 33 godina

Lars Larsen
Osnivač kompanije JYSK, Lars Larsen, spomenut je u novinskom članku o parasportovima.

Juna 1989, kompanija JYSK je postala glavni sponzor udruženja Parasport Denmark i ostala je to sve dosad. Samim tim, ovo je jedno od najdugotrajnijih sportskih sponzorstava u Danskoj i kompanija JYSK godinama sa ponosom podržava nastojanja sportista da postignu najbolje rezultate.

Sve je počelo 1988. kada su danski parasportisti ostvarili značajan uspeh na Paraolimpijskim igrama u Seulu, Južna Koreja. I pored toga, sportisti nisu imali dovoljno sredstava za pripreme za odlazak na sledeći paraolimpijski događaj.

Od 1989, sponzorstvo je prošireno na nekoliko zemalja, u skladu s tim kako se JYSK širio i otvarao nove prodavnice u drugim delovima sveta.

Pre 20 godina

Norge
Fotografija: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF

Godine 2002, JYSK je postao glavni sponzor parasporta i u Norveškoj, a zatim u Rumuniji 2017. i Finskoj 2019.

JYSK takođe sponzoriše parasport u Švedskoj, Češkoj Republici i Slovačkoj, dok JYSK franšiza sponzoriše organizacije u Kanadi, na Islandu i Farskim Ostrvima.

2022

Danmark til PL
Fotografija: Lars Møller

JYSK je objavio produžetak sponzorstva za Parasport Denmark koje traje od 1989. Novi ugovor o sponzorstvu traje sve do kraja 2024, a iznos je dupliran u odnosu na prethodni ugovor.

Danas, 4. marta 2022, počinju i zimske Paraolimpijske igre u Pekingu i to će biti 17. Paraolimpijske igre na kojima JYSK nastupa kao glavni sponzor danskih parasportista.

„Mi u kompaniji JYSK smo oduvek bili ponosni što možemo da pružimo podršku danskim parasportistima i pomognemo danskom parasportu da postigne toliko sjajnih rezultata na međunarodnim takmičenjima. Imajući to u vidu, takođe nam je zadovoljstvo da povećamo i produžimo sponzorstvo“, izjavio je Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director (direktor komunikacija i društveno odgovornog poslovanja) u JYSKu.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office