Skip to main content

JYSK Srbija nagrađen za humanitarni projekat

Datum: 09/12/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Awards , CSR

Humanitarni projekat u Srbiji omogućio je stanovnicima Beograda da doniraju odeću jedni drugima. Projekat je osvojio drugo mesto u kategoriji “Najbolji CSR (društveno-odgovorno poslovanje) projekat godine” u Srbiji.  

Jednostavna postavka dva JYSKova proizvoda, stalka za odeću JENNET i TRYGVE, pomogla je da proširi radost u Srbiji. 

Stalci za odeću bili su postavljeni tri dana na dve lokacije u Beogradu. Građani su na vešalice mogli ostaviti odeću koja im nije potrebna te uzeti odeću ako im je potrebna.

Projekat sa stalcima sa odećom dobio je mnogo medijske pažnje i nominovan je za humanitarnu nagradu u Srbiji. Projekat je osvojio drugo mesto u kategoriji Najbolji CSR (društveno-odgovorno poslovanje) projekat godine. 

Projekat sa stalcima sa odećom se već proširio u tri druga grada u Srbiji: Niš, Subotica i Novi Sad. Sledeće godine stalci će ponovo da budu postavljeni u nekoliko gradova u Srbiji, kako bi još više ljudi imalo koristi od ovog projekta. 

U nastavku možete da vidite inspirativni video o ovom projektu – uživajte! 

Latest news

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Holandija proslavio je tiho otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - JYSK Holandija ostvario je neverovatno postignuće u petak, 10. aprila 2020. Međutim, zbog pandemije korona virusa, otvaranje 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Teksel proslavljeno je tiho.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSK prodavnica za svega tri nedelje: „Ovo je bio potpuno lud period“

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica uništena u požaru, Sine, Store Manager (menadžer prodavnice) i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj, izgradili su novu i privremenu JYSK prodavnicu u staroj radionici. Za ovaj poduhvat su im bile potrebne samo tri nedelje, kao i velika doza timskog duha.

One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (jul 2020.)

20/07/2020 - Za više od 24.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office