Skip to main content

JYSK Srbija nagrađen za humanitarni projekat

Datum: 09/12/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Awards , CSR

Humanitarni projekat u Srbiji omogućio je stanovnicima Beograda da doniraju odjeću jedni drugima. Projekat je osvojio drugo mjesto u kategoriji “Najbolji CSR (Društveno odgovorno poslovanje) projekat godine” u Srbiji.  

Jednostavna postavka dva JYSKova proizvoda, stalaka za odjeću JENNET i TRYGVE, pomogla je proširiti radost u Srbiji. 

Stalci za odjeću bili su tri dana postavljeni na dvije lokacije u Beogradu. Građani su na vješalice mogli ostaviti odjeću koja im nije potrebna te uzeti odjeću ako im je potrebna.

Projekat sa stalcima sa odjećom dobio je puno medijske pažnje i nominiran je za humanitarnu nagradu u Srbiji. Projekat je osvojio drugo mjesto u kategoriji Najbolji CSR (Društveno odgovorno poslovanje) projekat godine..  

Projekat sa stalcima sa odjećom se već proširio u tri druga grada u Srbiji: Niš, Subotica i Novi Sad. Sljedeće godine će stalci ponovo biti postavljeni u nekoliko gradova u Srbiji, kako bi još više ljudi imalo koristi od ovog projekta. 

U nastavku možete vidjeti inspirativni video o ovom projektu – uživajte! 

Latest news

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Nizozemska tihim je otvorenjem proslavio otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - U petak 10. aprila 2020., JYSK Nizozemska je postigao impresivan uspjeh. Ali proslava otvaranja 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Texel morala je proteći tiho zbog korona virusa.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSKova prodavnica za samo tri sedmice: "Bilo je ludo".

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica izgorila, Store Manager (voditeljica prodavnice) Sine i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj napravili su privremenu JYSKovu prodavnicu u staroj automehaničarskoj radionici. Trebalo im je samo tri sedmice i puno korporativnog duha.

One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (juli 2020.)

20/07/2020 - Sa više od 24.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKova zaposlenika da podijele fotografije svog radnog dana na web lokaciji GOJYSK.com.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office