Skip to main content

JYSK proširuje distributivni centar

Датум: 01/10/2016

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Expansion , Logistics

U petak, 19. avgusta 2016. godine, JYSK je u Uldumu počeo sa prvim radovima u procesu proširenja danskog distributivnog centra kompanije. 

Velika je potreba za dodatnim prostorom u JYSK distributivnom centru u Uldumu u Danskoj, i zbog toga se već neko vreme planira gradnja četvrtog skladišnog prostora. 

U petak, 19. avgusta, Executive Vice President Logistics, Allan K. Kjærgaard, iskopao je prvi busen zemlje upravljajući strojem koji će biti korišćen za kopanje zemlje u gradnji nove zgrade. 

“Veoma smo zadovoljni što počinjemo sa radovima na izgradnji nove zgrade. Zaista postoji potreba za dodatnim kvadratnim metrima u Uldumu i već neko vreme radimo na ovom projektu - zato je ovo veliki dan za nas,” kaže Allan Kjærgaard.

Proširenje je nužno jer je JYSK nastavio da raste i nakon tri skladišna prostora sagrađena 2008. godine.

Početak korišćenja novog prostora očekuje se u avgustu 2017. godine, nakon što zgrada bude sagrađena i oko 50 novih kolega bude zaposleno. To će rezultirati sa ukupno više od 350 zaposlenih u JYSKu u Uldumu.

JYSK distribution centre Uldum

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office