Skip to main content

JYSK podržava devojčice širom sveta

Datum: 04/02/2019

Autor: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Devojčica u Etiopiji. (Fotografija: Jacob Stærk Jacobsen)
Devojčica u Etiopiji. (Fotografija: Jacob Stærk Jacobsen)

Donacijom od milion DKK (oko 130.000 EUR), JYSK podržava projekte namenjene za pomoć devojčicama širom tri različita kontinenta.

Devojčice i njihovo pravo da žive slobodan i nezavistan život su pod stalnim pritiskom na mnogim mestima u svetu.

Ove godine, novac sakupljen u okviru danske inicijative za dobrotvorne svrhe, Danmarks Indsamling, podeliće se na 12 projekata koji su namenjeni za pomoć devojčicama.

Projekat uključuje bolje uslove za devojčice u prenaseljenim kampovima za izbeglice u Bangladešu, ponovnu integraciju nekadašnjih devojčica vojnika u Južnom Sudanu i ranjive indijanske devojčice u Kolumbiji, kao i na brojne druge važne projekte širom sveta.

„JYSK je među najvećim donatorima inicijativi Danmarks Indsamling svake godine otkad je pokrenuta pre 12 godina. Za nas je to odličan način da doprinesemo, jer projekte vode poznate i pouzdane NVO, zbog čega smo sigurni da se donacije koriste na najbolji mogući način. Zadovoljstvo nam je da ove godine podržimo projekte za devojčice širom sveta. Drago nam je da podržavamo konkretne projekte, kao i da podignemo svoj glas u ime devojčica širom sveta,“ kaže Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director (direktor za komunikacije i CSR odeljenje) u JYSKu.

Danmarks Indsamling

Otkad je započeta inicijativa Danmarks Indsamling, događaj je sakupio ukupno više od milijardu DKK (oko 130 miliona EUR) za veliki broj projekata koji su pretežno namenjeni za pomoć deci.

Latest news

Agnes Nyeste

JYSKovi proizvodi u našim domovima

23/08/2019 - Pogledajte kako su vaše kolege ukrasile svoje domove JYSKovim proizvodima.

Leonid Tică, Regional Customer Service Manager (regionalni menadžer u korisničkoj službi)

Leonid Tică, iz Rumunije u Nordic za samo 6 meseci

20/08/2019 - Nakon samo 6 meseci pošto je dobio posao na poziciji Customer Service Team Leader (vođa tima korisničke službe), Leonid Tică je postao Regional Customer Service Manager za JYSK Nordic. Sada je odgovoran da obezbedi najbolju praksu i visok kvalitet u centrima korisničke službe u šest organizacija.

Jedan dan u JYSKu, fotografija prikaza

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (avgust 2019)

16/08/2019 - Za više od 23.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office