Skip to main content

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

Датум:

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Expansion

Prevod: www.languagewire.com

JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj. Veliko otvaranje je održano u Varšavi. 

Pre otvaranja prodavnice broj 300 u Poljskoj, u prodavnici je održan brifing u vezi sa ceremonijom. Rami Jensen, President i CEO JYSK-a, izrazio je zahvalnost: 

„Ponosan sam i jako zadovoljan što danas mogu da učestvujem u proslavama i otvaranju JYSK prodavnice broj 300 u Poljskoj. Proširenje nam je u srži, pa je odlično posmatrati kako Poljska raste i obezbeđuje dostupnost naših odličnih ponuda kod još više kupaca širom zemlje”, rekao je Rami. 

Piotr Padalak, Country Director za JYSK Poljska, dodao je: 

„Želeo bih da se zahvalim svim zaposlenima u našoj kompaniji jer je svako otvaranje nove prodavnice, a ne samo broja 300, zajednički rad i posvećenost koji nam omogućavaju da se tako dinamično razvijamo za naše kupce. Hvala vam na svakodnevnoj energiji i profesionalizmu”. 

Rami Jensen, Piotr Padalak i Store Manager spremni su za otvaranje
Country Director Piotr Padalak (levo), President i CEO Rami Jensen (sredina) i Ronald Gospodarczyk, lokalni Store Manager.

ENTUZIJAZAM OSOBLJA PRODAVNICE 

Store Manager Ronalda Gospodarczyk i njegov tim mogli su da se ponose ovim danom. 

„Pripreme za otvaranje 300. JYSK prodavnice u Poljskoj bile su intenzivne, ali i uzbudljive. Svi u našem timu smatrali su ovaj događaj važnim za celu kompaniju. Nova prodavnica u konceptu 3.0 izgleda veoma lepo i privlači pažnju. Efekti mogu da se primete po broju kupaca koji nas posećuju”, rekao je Ronald. 

Prva JYSK prodavnica u Poljskoj osnovana je 2000. godine u Gdansku. Od tada milioni poljskih kupaca svake godine posete prodavnice u manjim i većim gradovima gde imaju priliku da iskoriste odlične skandinavske ponude. 

Pogledajte slike: JYSK je otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office