Skip to main content

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

Datum:

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Expansion

Prevod: www.languagewire.com

JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj. Veliko otvaranje se održalo u Varšavi. 

Prije otvaranja 300. prodavnice u Poljskoj, u prodavnici je održan ceremonijalni sastanak. Rami Jensen, President & CEO JYSKa, izrazio je svoju zahvalnost: 

“Ponosan sam i veoma zadovoljan što danas mogu učestvovati u proslavi i otvaranju 300. JYSKove prodavnice u Poljskoj. Širenje je u našoj DNA i sjajno je vidjeti da Poljska raste i donosi naše odlične ponude još većem broju kupaca širom zemlje”, kaže Rami. 

Piotr Padalak, Country Director JYSKa Poljska, je dodao: 

“Želio bih se zahvaliti svim zaposlenicima u našoj kompaniji jer je svako otvaranje nove prodavnice, ne samo 300., zajednički trud i posvećenost koji nam omogućavaju da se tako dinamično razvijamo za naše kupce. Hvala vam na svakodnevnoj energiji i profesionalnosti.” 

Rami Jensen, Piotr Padalak i Store Manager su spremni za otvaranje
Country Director Piotr Padalak (lijevo), President & CEO Rami Jensen (u sredini) i Ronald Gospodarczyk, lokalni Store Manager.

ENTUZIJAZAM MEĐU OSOBLJEM PRODAVNICE 

Za menadžera prodavnice (Store Manager) Ronalda Gospodarczyka i njegov tim to je bio i dan za ponos. 

“Pripreme za otvaranje 300. JYSKove prodavnice u Poljskoj su bile intenzivne, ali i pune uzbuđenja. Svi mi u timu smo osjećali da je ovo važan događaj za cijelu kompaniju. Nova prodavnica u konceptu 3.0 izgleda veoma lijepo i privlači pozornost. Učinak se može vidjeti u broju kupaca koji nas posjećuju”, kaže Ronald. 

Prva JYSKova prodavnica u Poljskoj je izgrađena 2000. u Gdanjsku. Od tada su svake godine milioni poljskih kupaca posjetili sve prodavnice koje se nalaze u manjim i većim gradovima i imali priliku iskoristiti odlične skandinavske ponude. 

Pogledajte slike: JYSK je otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office