Skip to main content
Zagreb rooftop event

JYSK donosi leto na vrh Zagreba

Датум: 09/05/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Assortment

Na vrhu najviše zgrade u prestonici Hrvatske, novinari i blogeri su uživali na suncu prilikom JYSKovog baštenskog događaja.

JYSKov tim za Zapadni Balkan

Kolege iz JYSKovog tima za Zapadnog Balkana su nedavno bile zauzete dekorisanjem najlepšeg mesta za baštensku žurku u Zagrebu, prestonici Hrvatske.

Na 26. spratu, 60 novinara, blogera i influensera iz četiri zemlje Zapadnog Balkana – Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, pozvani su da pogledaju i isprobaju novi baštenski nameštaj.

Događaj na krovu Zagreba Događaj na krovu Zagreba

„Naši gosti su odlično reagovali“, kaže nam Zvjezdana Novak, Sales & Marketing Manager (menadžer za prodaju i marketing), koja je bila zadužena za organizaciju događaja. „Imali smo zamisao da predstavimo novi baštenski nameštaj u divnom okruženju i unapredimo percepciju JYSKovog brenda. Naravno, očekujemo da će ovo pozitivno uticati na rezultate prodaje.“

Domaćica događaja bila je čuvena TV voditeljka Marijana Batinić, a gostima su predstavljeni najnoviji trendovi baštenskog nameštaja iz skandinavskih zemalja, koji su veoma popularni na Zapadnom Balkanu.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office