Skip to main content
Three Store Managers favourite products

Favoriti iz nove kolekcije po izboru tri Store Managera

Датум: 25/04/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Tri Store Managera ponovno su predstavili svoje favorite iz novog asortimana.

Chantal Brüschweiler
Chantal Brüschweiler, Store Manager, Švajcarska

Chantal Brüschweiler, Store Manager u Herisau, Švajcarska

„Moderan dizajn novih ADSLEV trpezarijskih stolica savršeno se uklapa u moj stan, a bezvremenska siva se odlično slaže sa drvenim ili čak lakiranim nameštajem. Našim se kupcima ova stolica takođe jako sviđa.

Drugi proizvod koji bih izdvojila je praktični 2-1 lounge set ULLEHUSE, koji će dobro izgledati na bilo kojem balkonu ili terasi. Odličan je za opuštanje na suncu, ali i porodični ručak ili večeru. Višegodišnji favorit!

HUNDESTED je moja omiljena fotelja. Savršena je za čitanje dobre knjige ili večernje opuštanje, a može da se upotpuni jastučićem, navlakom ili tabureom. Savršen je odabir za maksimalno opuštanje svaki dan.”

Chantal i njeni omiljeni proizvodi

 

Matea
Matea Košpić, Store Manager, Hrvatska

Matea Košpić, Store Manager u Sisku, Hrvatska

“Privlači me lep i pomalo neobičan izgled BAGMARKEN ležaljke. Stvarno je posebna i vrlo udobna, a mislim da to svi mogu da primete. Trenutno uređujem svoj spoljašnji prostor i mislim da je ovo must-have proizvod.

Sviđa mi se i moderan dizajn BRUDEAND podnih obloga, koje će ulepšati svaki spoljašnji prostor.

Ipak, jedan od mojih favorita je sigurno i CASUS jednokratni roštilj, koji je odličan odabir za spontana druženja. Kod kuće nam često nedostaje ovakav proizvod, a sviđa mi se što je napravljen od prirodnih materijala i ima FSC® (FSC® N001715) oznaku.

Matea i njeni omiljeni proizvodi

 

Zdenko Bučko
Zdenko Bučko, Store Manager, Slovačka

Zdenko Bučko, Store Manager u Bratislavi, Slovačka

„Već na prvi pogled i dodir možete da osetite da su BARBO posteljine luksuzne, a tkanina im je vrlo ugodna jer se sastoji od 60% pamuka i 40% viskoze izrađene od bambusa. Dizajn ovih posteljina uvek će biti moderan.

SANDFIOL tepih dolazi u praktičnoj dimenziji, izgleda moderno i može da se koristi u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru, što kupcima pruža odličnu vrednost za novac. Takođe, vrlo je jednostavan za održavanje.

HALLING je sjajna ležaljka u koju može da se smesti nekoliko ljudi na terasi, a njeni jastuci doprinose luksuznom utisku. Jako je fleksiblna, pa naši kupci mogu da je koriste ili kao jedan veliki deo za sedenje ili kao dve odvojene lounge ležaljke.“

Zdenko Bučko i njegovi omiljeni proizvodi

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office