Skip to main content
Three Store Managers favourite products

Favoriti iz nove kolekcije po izboru tri Store Managera

Datum: 25/04/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Tri Store Managera ponovno su predstavili svoje favorite iz novog asortimana.

Chantal Brüschweiler
Chantal Brüschweiler, Store Manager, Švicarska

Chantal Brüschweiler, Store Manager u Herisauu, Švicarska

„Moderan dizajn novih ADSLEV trpezarijskih stolica savršeno se uklapa u moj stan, a bezvremenska siva se odlično slaže sa drvenim ili čak lakiranim namještajem. Našim se kupcima ova stolica takođe jako sviđa.

Moj drugi omiljeni proizvod je 2-u-1 garnitura za sjedenje ULLEHUSE, koja štedi prostor i dobro izgleda na bilo kojem balkonu ili terasi. Bez obzira da li se odmarate na suncu ili ručate ili večerate s porodicom. Stalni favorit za mnogo godina!

Moja omiljena fotelja je HUNDESTED. Savršena je za udubiti se u dobru knjigu ili uživati u opuštajućoj večeri. Može se upotpuniti pojedinačno s jastukom, prekrivačem ili tabureom. Za maksimalno svakodnevno opuštanje.”

Chantalini omiljeni proizvodi

 

Matea
Matea Košpić, Store Manager, Hrvatska

Matea Košpić, Store Manager u Sisku, Hrvatska

“Privlači me prekrasan i pomalo neobičan izgled BAGMARKEN ležaljke. Zaista je posebna i veoma udobna i mislim da se svi slažu s tim. Trenutno uređujem svoj spoljašnji prostor i mislim da je ovo must-have proizvod.

Sviđa mi se i moderan dizajn BRUDEAND podnih obloga, koje će uljepšati svaki spoljašnji prostor.

Ipak, jedan od mojih favorita je sigurno i CASUS jednokratni roštilj, koji je odličan odabir za spontana druženja. Kod kuće nam često nedostaje ovakav proizvod, a sviđa mi se što je napravljen od prirodnih materijala i ima FSC® (FSC® N001715) oznaku.

Mateini omiljeni proizvodi

 

Zdenko Bučko
Zdenko Bučko, Store Manager, Slovačka

Zdenko Bučko, Store Manager u Bratislavi, Slovačka

"Već na prvi pogled i dodir se može primijetiti da su posteljine BARBO luksuzne, a tkanina je vrlo ugodna jer se sastoji od 60% pamuka i 40% viskoze izrađene od bambusa. Dizajn ovih posteljina uvijek će biti moderan.

SANDFIOL tepih dolazi u praktičnoj dimenziji, izgleda moderno i može se koristiti u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru, što kupcima pruža odličnu vrijednost za novac. Takođe, vrlo je jednostavan za održavanje.

HALLING je sjajna ležaljka u koju se može smjestiti nekoliko ljudi na terasi, a njeni jastuci doprinose luksuznom utisku. Jako je fleksiblna pa je naši kupci  mogu koristiti kao jedan veliki element za sjedenje ili kao dvije odvojene ležaljke."

Omiljeni proizvodi Zdenka Bučka

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office