Skip to main content
Visit from Iceland

12 Island pronalazi inspiraciju u Danskoj

Датум: 01/10/2016

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Категорија: Franchise

12 vedrih kolega iz JYSK franšize Island kročilo je na vrata JYSKovog modernog distributivnog centra u Uldumu ovog aprila: spremna pitanja znanja prolazeći kroz centar sa vodičem magacina i Quality Coordinatorom Mortenom Andersenom. 

Među tih 12 kolega bio je i Country Manager Magnus Sigurdsson. Za šestoro njegovih kolega ovo je bila prva poseta JYSKu u Danskoj. On sam nije video centar u Uldumu od 2008. godine - i svašta se promenilo od tada.

“Bilo je veoma zanimljivo videti centar i njegove različite poslovne jedinice. Svima nam je jednostavnije da razumemo radne procese koji su u pozadini distribucije proizvoda u prodavnice,” rekao je Magnus. 

Visit from IcelandSEDMA PRODAVNICA NA POMOLU

Nakon posete distributivnom centru, Franchise Director Frederik Kroun dogovorio je iznenađenje ispred centra. Uz islandsku himnu posetiocima je predstavljen danski proizvođač jastuka Dykon, koji se dovezao u žutom karavanu i dogovorio borbu jastucima i takmičarski kviz o jastucima. 

Pobednik kviza bio je Hallur Eiriksson, koji je Assistant Manager na Islandu u proteklih deset godina. U junu će postati Store Manager, kada će sedma prodavnica JYSK franšiza Island otvoriti svoja vrata u Reykjaviku. Za njega je bio posebno zanimljiv obilazak dve JYSK prodavnice u Danskoj nakon odlaska iz distributivnog centra, a sve sa svrhom pronalaska inspiracije. 

Za vreme obe posete, Islanđani su slikama na mobilnim telefonima dokumentovali svoje utiske. Iako Store Manager Ivar Ivarsson vodi najveću JYSK prodavnicu na Islandu sa čak 6 600 kvadratnih metara, pronašao je mnogo inspiracije u danskim JYSK prodavnicama. 

“Ovo je prvi puta da sam posetio JYSK u Danskoj i sakupio sam mnogo dobrih ideja koje ću poneti sa sobom. To uključuje ideje o izlaganju cena i postavljanju nameštaja u ambijente, što i sam koristim u prodavnici koju vodim,” rekao je Ivar, koji radi u JYSKu 11 godina. 

OSLOBAĐA VREME ZA DETALJE

Ovo je upravo ono čemu se Franchise Director Frederik Kroun nadao da će njegove kolege da dobiju iz posete koju je dogovorio. 

“Slike i vizuelni utisci iz prodavnica koje smo posetili omogućuju nam više nego što bih ja mogao da kažem u hiljadu reči. Zato „otvaram vrata mašinsku radnju“ i očekujem da drugi pokupe sve što mogu da iskoriste i ponesu to sa sobom. To je zato da bismo umesto generalnog objašnjavanja, mogli da se skoncentrišemo na detalje jednom kada ih posetim,” rekao je Frederik Kroun dok se poseta približavala kraju.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office