Skip to main content

Velkommen til JYSK – Møt tre nye kolleger

Dato: 15/10/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategori: Careers & HR , People

Tre nye kolleger forteller hvordan de opplevde sine første dager og uker i JYSK. Velkommen om bord til Maja fra Serbia, Miroslav fra Bulgaria og Alannah fra Irland.

Maja Slika, Sales Assistant i Beograd, Serbia:
Maja Slika from Serbia

”Før jeg begynte i JYSK, hadde jeg allerede hørt om JYSK fra andre medarbeidere. De hadde fortalt meg at det var hardt arbeid, men samtidig hadde de også fortalt meg at de aldri ville forlate stedet. Jeg forsto det ikke da, og jeg undret meg over hva slags magi JYSK har siden folk føler seg så knyttet til selskapet. Først nå har det begynt å gå opp for meg.

For eksempel da jeg hadde mitt første salg. Alle andre steder hadde man bare en følelse av å oppnå en personlig seier, men hos JYSK var alle kollegene mine der for meg, de støttet meg og delte gleden min.

JYSK tar godt vare på medarbeiderne, belønner dem for den ekstra innsatsen, skaper og setter rammen for en kultur av gjensidig hjelp, respekt og tillit. JYSK er glad i medarbeiderne sine, og derfor er vi glade i JYSK.”

Miroslav Penchev, Store Manager i Ruse, Bulgaria:
Miroslav Penchev from Bulgaria

“Jeg er så glad for denne jobben, der jeg møter nye mennesker hver dag, hjelper kunder og blir kjent med kollegene mine. Jeg tror at mine beste opplevelser er når jeg møter kunder som er usikre på valget sitt, og jeg kan hjelpe dem å finne ut hva de trenger.

For meg er det viktig å være fokusert på butikken min, resultatene våre, den personlige utviklingen til hvert enkelt medlem av teamet og meg selv, samtidig som man ser alt i et større globalt perspektiv hos JYSK.

Jeg liker virkelig godt at JYSK verdsetter folk som gjerne vil utvikle seg, fordi JYSK selv aldri slutter å utvikle seg. Hver av oss får fantastiske muligheter til å prøve nye ting, og det er bare vi selv som bestemmer hvor lang vi vil nå.”

Alannah Gilboy, Store Manager Trainee i Carlow, Irland:
Alannah Gilboy from Ireland

“Jeg har vært virkelig glad for å jobbe i den nye butikken vår i Carlow. Før det hadde jeg brukt litt tid på å hjelpe til med oppstarten av butikken i Ashbourne, og denne kunnskapen var virkelig nyttig da vi skulle åpne butikken i Carlow. Det har vært en fantastisk opplevelse å være en del av denne prosessen, helt fra begynnelsen da butikken sto tom til den nå er fylt med kunder.

Jeg liker virkelig godt at JYSK belønner hardt arbeid med muligheten til å oppnå fremskritt internt. Jeg har hørt flere historier fra folk i alle mulige ulike stillinger i selskapet, som begynte karrieren som Sales Assistant og som har jobbet seg opp til Store Manager eller enda høyere. Hvis man jobber hardt, blir man belønnet med muligheten til å vokse!”

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office