Skip to main content
103 norske JYSK butikker var med på #FotballtrøyeFredag

Samlet inn 2,4 millioner til barnekreft

Dato: 22/06/2022

Author: Fatima Elkadi, Communications Manager JYSK Norway

Kategori: Sustainability , People

JYSK samler inn til barnekreftforeningen

6.mai ble JYSK Norge med på landets største fotball lag, for å vise støtte til kreftsyke barn sammen med Barnekreftforeningen. Målet var å samle penger til barnekreft.

- Tusen takk til alle dere i JYSK for at dere er med på laget under årets FotballtrøyeFredag. Takket være samarbeidspartnere som dere når vi ut til enda flere! Vi setter stor pris på at dere ønsker å bidra til årets kampanje, og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen for den viktige saken, sier Camilla Korsæth Reinhartsen, Næringslivsansvarlig Barnekreftforeningen.

Stort engasjement

103 JYSK butikker markerte #FotballtrøyeFredag 6. mai tidligere i år, en aksjon som ble satt i gang av foreldre som har barn med kreft.

JYSK samarbeider med barnekreftforeningen
Også ledelsen i JYSK hadde på seg fotballdrakter for å støtte barnekreftsaken under FotballtrøyeFredag 6. mai. På bildet B2B avdelingen i JYSK Norge.

- Vi ser et stort engasjement blant våre ansatte, både i butikk, kundesenteret og i ledelsen. Mange har delt fargerike fotballdrakter på sosiale medier, og vi håper vi kan være med igjen neste år, sier Krister Andreassen, Markedssjef i JYSK.

Kampanjen ble arrangert av Barnekreftforeningen for andre året på rad, med mål om å sette søkelys på kreftsyke barn og deres drømmer.

- For oss i Barnekreftforeningen handler FotballtrøyeFredag om at barn har mye de skal oppleve. De har drømmer, tanker og planer for fremtiden. Barn med kreft drømmer også om fotball – om treninger som skal gjennomføres, kamper som skal spiller og om mål som skal scores. Fra sofaen og sykesengen ser de kamper med favorittlaget og spiller FIFA med venner, når formen tillater det. Gjennom FotballtrøyeFredag inviterer vi hele Norge til å delta i kampen mot barnekreft. Målet er å rette fokus mot -og samle inn midler til barnekreftsaken, slik at barn og unge med kreft skal få den fremtiden de fortjener, sier Reinhartsen.

Til sammen ble det samlet inn 2,4 millioner kroner til barnekreft under årets FotballtrøyeFredag. 

 

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Dirdirk #Det er virkelig flott. LG ;)

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office