Skip to main content
Helle Sofie Sagøy

På verdensturnering

Dato: 14/08/2023

Author: Fatima Elkadi, Communications Manager JYSK Norway

Kategori: People

Paraidrettsutøver Helle Sofie Sagøy er for øyeblikket på verdensturnering for å kvalifisere seg til paralympiske leker i Paris 2024. Hun har skrevet et reisebrev til JYSK.

- Et halvt år er gått siden første kvalik turnering til Paralympics. Jeg har spilt fem turneringer så langt, og reisen har vært fantastisk. Prestasjonene i de ulike turneringene, er så gode at jeg føler at Paris aldri har vært nærmere, skriver Helle Sofire Sagøy.

Hun har nylig kapret til seg en gullmedalje fra mesterskapet i England. Hun må være blant top fem i rankingen for å kvalifisere seg til Paralympics.

- Vi har fem kommende turneringer på agendaen, og europamesterskapet er allerede denne uken. Jeg, sammen med min trener Sonja skal kjempe om å bevare EM tittelen fra 2018. Vi gleder oss til resten av en spennende sesong. Takk for deres støtte, uten dere hadde det ikke vært mulig å leve drømmen min, skriver hun.

Nedenfor følger turneringsplanen til Sagøy med resultater.

Helle Sofie Sagøy
Helle Sofie Sagøy har allerede sikret seg gull og bronse på flere verdensturneringer i år. Hun må være blant top fem i rankingen for å kvalifisere seg til Paralympics.


 
 

 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Tre butikkollegers favorittvarer

29/04/2024 - Tre kolleger fra JYSK-butikkene er igjen klare til å dele sine absolutte favorittvarer fra det nye sortimentet.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office