Skip to main content
JYSK Norge eiendom

Månedens profil: Eiendomsavdelingen

Dato: 29/11/2023

Author: Fatima Elkadi, Communications Manager JYSK Norway

Kategori: Careers & HR , People

I denne serien blir vi bedre kjent med menneskene som jobber i JYSK Norge. Vi får vite hvilke bakgrunn de har, og hvilke interesser de har utenfor JYSK. Kanskje får vi et råd eller to. Gjengen i Eiendomsavdelingen består av tre kompetente og spennende personer. Møt Bente Tveit, Mads Krogh og Paul Inge Holm.

Bente Tveit
Bente Tveit er Facility Coordinator i JYSK Norge.

 

Bente Tveit (48 år)

Hvordan ble du en del av eiendomsavdelingen? Hvorfor og for hvor lenge?
Da jeg var i RSS fikk jeg spørsmål om jeg kunne hjelpe til i eiendomsavdelingen i ca. 6 mnd. Etter 1,5 mnd. fikk jeg tilbud om fast stilling i avdelingen. Jeg har vært i avdelingen siden januar 2022.

Hva er din rolle i teamet?
Jeg jobber mye med administrative oppgaver. Holder oversikt på hvilke avtaler vi har og hvor disse er. Mye rundt husleie og felleskostnader på butikkene, og uforutsette hendelser som skjer ute i butikken. Det er for det meste jeg som holder i ticket systemet i avdelingen. Samtidig jobber jeg en god del med bærekraft og kostnadsbesparing.
Jeg har også vært den som har reist rundt og målt opp butikkene for å forbrede ny layout på Enlargements og Movements/New Store

Hva gjorde du før JYSK?
Før JYSK begynner å bli veldig lenge siden nå, men jobbet 5 år i Coop Prix etter at jeg hadde vært hjemme noen år mens mine barn var små.

Hva er en vanlig arbeidsdag?
Det kan variere en del. Noen dager er jeg på reise i forbindelse med nye prosjekter som skal kartlegges. Ellers blir det mye kontor. Med møter, besvarelse av mail/ticket og jobbe med søknader til prosjekter som kommer.

Hvordan ser en veldig bra dag på kontoret eller ute på felt?
Gode dager er når man kan hjelpe butikkene med problemer de står i, og gjøre deres dager enklere. Og når vi kan spare masse penger på gode funn og avgjørelser.

Hva betyr avdelingen for deg?
For meg er det trygghet. Det å gi sin mening, kunne feile,  lære og få tillitt. Uten disse tingene, så fungerer i alle fall ikke jeg så godt. Og dette er noe vi har i vår avdeling.

Hva er det beste med jobben din?
Variasjon i oppgaver, og få mulighet til å holde kontakt med mange i JNO. Både i ledelsen og på butikknivå. Dessuten liker jeg ekstremt godt når avgjørelser og oppdagelser sparer oss for kostnader.

Hva er det neste store prosjekt for i år, jobbmessig?
Vi jobber mot å signere en ny strømleverandør for organisasjonen. Noe som er tidkrevende og viktig. Dette har og vil ta en god del tid.

Har du et livsråd du vil dele?
Den som gir seg, har tapt!

Hva er dine personlige interesser?
Bygging, oppussing og dart.

En ting folk på jobb ikke vet om deg?
Jeg har tegnet opp, planlagt og bygget opp ett bygg på 42 m2, med bar i 2/3 av bygget.

 

 

Mads
Mads Krogh startet nylig i sin rolle som Development Coordinator i JYSK Norge i oktober 2023.

Mads Krogh (25 år)

Hvordan ble du en del av eiendomsavdelingen? Hvorfor og for hvor lenge?
-    Jeg fant stillingen gjennom en venn av meg som jobber i JYSK. Jeg syntes det virket som en veldig spennende jobb med varierte utfordringer innenfor ett felt jeg har erfaring fra før, jeg har hatt jobben siden 1. oktober.


Hva er din rolle i teamet?
-    Min rolle er DVC (Development Coordinator). Jeg har enn tett oppfølging av våre eksisterende og kommende prosjekter og jobber med å gjøre dette innenfor vårt konsept og budsjett.

Hva gjorde du før JYSK?
-    Før JYSK har jeg jobbet som både tømrer og prosjektleder.


Hva er en vanlig arbeidsdag?
-    Arbeidsdagene kan variere veldig, men i løpet av en uke vil jeg mest sannsynlig reise noe med fly og bil, ha møter med interne og eksterne partnere og jobbe med mine daglige oppgaver samtidig som jeg leter etter nye metoder og utfordringer.


Hvordan ser en veldig bra dag på kontoret eller ute på felt?
-    En bra dag er når jeg har muligheten til å være til stede på mine prosjekter så jeg kan følge opp sammen med mine medarbeidere og partnere.


Hva betyr avdelingen for deg?
-    Min avdeling er veldig viktig for min hverdag. Vi er en liten gruppe på bare 3 personer som drifter JYSK sin eiendom, noe som krever tett samarbeid.


Hva er det beste med jobben din?
-    Møte nye folk og utfordringer, og selvfølgelig muligheten til å jobbe med eiendom, noe jeg finner veldig interessant.


Hva er det neste store prosjekt for i år, jobbmessig?
-    Mange butikker gir mange mål. Til sammen er resultatet av alle målene at vi skal få nye 3.0 butikker over hele landet til en god pris.


Har du et livsråd du vil dele?
-    En god balanse i livet ligger mellom å lytte på kompetansen rundt deg, men aldri tro at din bakgrunn, alder eller erfaring gjør din mening mindre verdifull eller riktig.

Hva er dine personlig interesser?
-    Venner, sport, snowboard, lesing og hytteturer.

En ting folk på jobb ikke vet om deg?
-    Jeg har vært med å produsere og fremføre ett par låter som ligger ute på Spotify.

 

Paul Inge Holm
Paul Inge Holm er Eiendsomssjef i JYSK Norge.

 

Paul Inge Holm (38 år)

Hvordan ble du en del av eiendomsavdelingen? Hvorfor og for hvor lenge?

-    Da jeg jobbet som DM nevnte jeg i en PDP-samtale at jeg gjerne ville jobbe mer med oppgaver knyttet opp mot vår eiendomsavdeling. Dette var noe jeg hadde jobbet med før jeg startet i JYSK som DM, og jeg så på dette som en mulig karrierevei videre. Martina inkluderte meg i de månedlige statusmøtene med eiendomsavdelingen, og jeg fikk erfaring med hvordan JYSK jobbet med eiendom. Når stillingen som Development Coordinator ble ledig, søkte jeg med det samme. Etter ca. ett år i den stillingen, fikk jeg mulighet til å ta over som Development Manager.

Hva er din rolle i teamet?
-    Stillingen Development Manager oversettes best til Eiendomssjef. Jeg har et overordnet ansvar for alt som angår våre leide lokasjoner. Dette får jeg god hjelp til fra mitt team bestående av Bente og Mads.

Hva gjorde du før JYSK?
-    Jeg er utdannet innen økonomi og ledelse, men har uten tvil lært mest fra min erfaring fra Retail. Jeg har jobbet som selger, avdelingsleder, varehussjef og salgssjef før jeg kom til JYSK. Disse rollene har jeg hatt i Elkjøp, Gresvig og Toys R Us/BR-leker.

Hva er en vanlig arbeidsdag?
-    Jeg hopper rett inn i klisjeen her, og sier at ingen dager er like. Variasjon i oppgaver og ansvar er enorm. Jeg er mye på reise i forbindelse med befaringer av lokasjoner for nye JYSK-butikker. Andre dager går tiden med på forhandling av kontrakter og avtaler knyttet til drift.

Hvordan ser en veldig bra dag på kontoret eller ute på felt?
-    Jeg mener man selv er den viktigste faktoren for om man får en god dag på jobb eller ikke. Møter man forberedt og har et mål for dagen, så er mye gjort. Når det er sagt, så finnes det mye i min jobb som gir meg glede. Å signere en kontrakt etter en lang forhandling hvor våre betingelser er akseptert, å se hvordan våre planer på «papiret» blir til et fysisk resultat i form av en butikk og ikke minst det å kunne løse utfordringer sammen med mitt team.

Hva betyr avdelingen for deg?
-    Jeg sett stor pris på å kunne jobbe sammen med to mennesker som er så kompetente og ivrige på å levere gode resultater som Bente og Mads. De inspirer meg til å strekke meg enda lengre. Oppgavene jeg har ansvar for gir meg muligheten til å utfordre meg selv og samtidig jobbe med noe jeg virkelig mestrer.

Hva er det beste med jobben din?
-    Det beste med min jobb er alle menneskene jeg får møte. Alt fra våre medarbeidere ute i butikkene, til potensielle leietakere og entreprenører. Alle har sine agendaer og det å få disse til å komme på linje er en vanvittig kul jobb.

Hva er det neste store prosjekt for i år, jobbmessig?
-    Vår viktigste prioritet er å få bygd om alle våre butikker til konsept 3.0.  

Har du et livsråd du vil dele?
-    Livet er for kort til å drikke dårlig vin!

En ting folk på jobb ikke vet om deg?
-    Jeg er lidenskapelig opptatt av mat og vin. Når det er helg trives jeg aller best når jeg kan bruke mange timer på kjøkkenet og til slutt nyte resultatet med familie og venner.

 


 

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office