Skip to main content
JYSK FSC

Ansvarlig skogbruk betyr noe for JYSK

Dato: 27/03/2023

Author: Fatima Elkadi, Communications Manager JYSK Norway

Kategori: Sustainability

Det er viktig å ta vare på det som betyr noe. Dette er budskapet for FSC® UKEN 2023. JYSK støtter denne tradisjonen opp.

I uke 13 feirer JYSK også i år FSC UKEN, hvor vi sammen med FSC, frivillige organisasjoner og bedrifter setter søkerlys på verdens skoger og viktigheten av å ta vare på dem gjennom ansvarlig skogforvaltning.


TA VARE PÅ DET SOM BETYR NOE

FSC UKE 2023 handler om alt som virkelig betyr noe for oss – og hvordan vi tar vare på det. Kampanjen setter fokus på alt liv – naturens liv og våre egne liv. Omtenksomheten og omsorgen for oss selv og andre.

«For mange mennesker betyr naturen noe spesielt. Det er her vi finner fred. Det har vi sett de siste årene, når korona, krig og krise har gjort at flere har søkt seg til naturen, sier kommunikasjonsdirektør Åse Andersson og fortsetter:

«Fordi skogen har en stor betydning for både mennesker, dyr, klima og miljø, er det vesentlig å påpeke viktigheten av å ta vare på den. I JYSK vil vi gjerne bidra til å spre det budskapet, derfor er det en tradisjon at vi støtter FSC UKEN."

I Norge, Danmark og Sverige har JYSK i uke 13 fokus på FSC UKEN i sin internkommunikasjon, samt i sosiale medier, blogg og nyhetsbrev.

JYSK FSC

ANSVARLIG TRE I JYSK

I JYSK har vi satset på ansvarlig skogbruk siden 1990-tallet.

I dag er alle våre hagemøbler i tre FSC-sertifisert (FSC® N001715), og vi har et mål om at innen utgangen av 2024 skal alle våre produkter og emballasje av tre, papp eller papir være FSC-sertifisert. Det betyr noe for oss at treverket i produktene våre stammer fra ansvarlige kilder.
 

HVA ER FSC?

FSC står for Forest Stewardship Council® og er verdens mest ambisiøse globale merkevare for ansvarlig skogbruk.
FSC stiller en rekke spesifikke krav i skogene, som har stor betydning for klima, dyreliv, natur, lokalsamfunn, mennesker og fremtidige generasjoner. Samtidig sørger FSC for at skogarealet er det samme generasjon etter generasjon.

FSC UKEN er en nordisk kampanje der bedrifter og frivillige organisasjoner på tvers av bransjer står sammen for å bevistgjøre viktigheten av ansvarlig skogbruk.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office