Skip to main content

Stærkt salg af WELLPUR-puder giver 100.000 kroner til Parasport Danmark

Dato: 04/05/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategori: Sustainability

Lars Larsen i Rio 2016
I 2016 var Lars Larsen (t.h.) med til OL i Rio.

Den seneste måned har JYSK indsamlet 10 kr. for hver solgt WELLPUR-pude. Det har nu resulteret i en samlet donation på 112.790,- kroner til Parasport Danmark, som JYSK har været sponsor for siden 1989.

I en tid, hvor de Paralympiske Lege er blevet udsat, og hvor sporten generelt har trange kår, findes der stadig godt nyt i sportsverdenen.

I perioden fra 27. marts til 30. april har JYSKs kunder nemlig købt over 10.000 WELLPUR-puder. For hver solgt pude bliver der doneret 10,- kroner til Parasport Danmark.

Det har resulteret i en samlet donation på 112.790,- kroner til organisationen, som står bag de danske para-atleter, der skulle have hentet medaljer hjem fra Tokyo denne sommer, men nu i stedet må vente til 2021.

”Som mangeårig hovedsponsor af Parasport Danmark er vi i JYSK virkelig stolte over at kunne støtte med ekstra midler. Særligt i denne tid, hvor para-atleterne jo stadig har brug for de bedste faciliteter for at kunne fortsætte træningen. Forhåbentlig kan donationen være med til at sikre Danmark endnu flere medaljer, når næste omgang af Paralympiske Lege finder sted i 2021. Vi hepper i hvert fald herfra,” siger Bo V. Andersen, Country Manager for JYSK i Danmark.

Donation til Parasport Danmark

  • JYSK giver en samlet donation på 112.790,- kroner til Parasport Danmark.
  • Beløbet er indsamlet via salg af WELLPUR-puder, og for hver solgt pude har JYSK doneret 10,- kroner til Parasport Danmark.
  • JYSK har været sponsor af Parasport Danmark siden 1989.

Glæde hos Parasport Danmark

Hos Parasport Danmark glæder direktør Niels Christiansen sig over støtten.

”Vi er utroligt glade og taknemmelige over endnu en gang at modtage støtte fra JYSK og JYSKs kunder. Selv i en meget svær tid er det lykkedes at indsamle et flot beløb, som gør en stor forskel for vores paralympiske atleter,” siger han.

PL Guldvinder Peter Rosenmeier tilføjer:

”Jeg har været med på eliteniveau i parasport i snart 20 år, og igen og igen har jeg oplevet, hvordan JYSK står bag os atleter. Med det beløb, der er indsamlet gennem WELLPUR-kampagnen, får vi et vigtigt rygstød frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo næste år. Jeg glæder mig til at betale tilbage på banen.”

De Paralympiske Lege i Tokyo skal afvikles fra 24. august til 5. september næste år.

Latest news

Henrik Madsen

Ny logistikdirektør har klart mål: Medarbejdernes udvikling skal være i fokus

03/05/2024 - Den nye Logistics Director, Henrik Madsen, kommer til at have et særligt fokus.

Snorklipning

Dobbelt verdensmester indvier PL-udstilling og modtager nyt JYSK-legat

30/04/2024 - Mandag den 29. april indviede JYSK en særudstilling om de Paralympiske Lege på sit hovedkontor i Brabrand.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Tre butikskollegers nye favoritprodukter

29/04/2024 - Tre kolleger fra JYSK-butikkerne er igen klar til at dele deres absolutte favoritprodukter fra det nye sortiment.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office