Skip to main content
Grenå

Se video og alle vinderne: Grenå tog prisen som årets butik

Dato: 23/11/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori: Awards , Careers & HR

Fredag den 20. november kunne vinderne af JYSK-priserne lade sig hylde. En festbus besøgte flere af vinderne, hvor Grenå vandt prisen som årets butik.

Normalt plejer årets butik, årets elev, årets District Manager og årets Store Manager Trainee at blive kåret og fejret i forbindelse med JYSK-årsfesten i Odense. Men i år er alting anderledes, og festen i Odense aflyst. I stedet blev priserne uddelt med et personligt visit i vindGrenåerbutikkerne i løbet af fredag den 20. november.

Bussen med blandt andre District Managers, Country Manager Bo V. Andersen og HR Manager Lene Houe lagde blandt andet vejen forbi Grenå, der vandt titlen som årets butik.

”Kåringen betyder utrolig meget for os, fordi vi har gået så meget op i det. Vi var spændte hele dagen, fordi vi ikke vidste, om det blev os eller Randers Syd. Da jeg var elev i butikken for 14 år siden, fik vi også prisen, så det er rigtig sjovt at prøve det igen,” siger Mette Hansen, der har været ansat i butikken i Grenå i 14 år.

En helt anden oplevelse

Selvom fejringen var anderledes i år, var det ikke nødvendigvis en dårlig ting, fortæller Mette. Kunderne var nemlig også med til at lykønske de ansatte i Grenå-butikken, og det plejer de ikke at være.

”Jeg synes faktisk, at det er ekstra fedt i år, fordi vi blev anerkendt i butikken. Kunderne brugte lang tid på at lykønske os og sige ’Hold kæft, hvor har I været gode’. Det gav en helt anden stemning,” siger Mette.

Følgende priser blev uddelt

  • Årets SMT: Mikkel Buus Jensen, Brønderslev
  • Årets District Manager: Anders Møller Jensen, District Mid Jutland
  • Årets elev: Mads Wahlstrøm, Lyngby
  • 2. plads i årets elev: Mikki Thostrup Balling, Brønderslev
  • Årets butik: Grenå
  • 2. plads i årets butik: Randers Syd
  • 3. plads i årets butik: Horsens


Se video fra dagen og fejringen her:

Latest news

Aleš Kisý

Mit sjette Paralympiske Lege

27/03/2024 - Med 5 måneder til starten af De Paralympiske Lege i Paris forbereder Aleš Kisý, en tjekkisk Paralympisk medaljevinder, sig til sit sjette Paralympiske Lege.

Peter og Jonas

Mesteren mod manageren: Kan en butikschef slå en guldvinder?

21/03/2024 - Kan Peter Rosenmeier vinde guld i Paris? Kan et kamera holde til at blive skudt efter? Og kan en butikschef stille noget som helst op imod en dobbelt paralympisk mester i bordtennis?

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien investerer i medarbejderudvikling

19/03/2024 - Den 26. februar lancerede JYSK Italien det første District Manager Traniee-forløb (DMT) på hovedkontoret i Milano.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office