Skip to main content
Cazin tim

PO TREĆI PUT POŽELJELI DOBRODOŠLICU CAZINU

Datum: 02/03/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

Na veliko oduševljenje kupaca i zaposlenih, JYSK je otvorio prodavnicu preuređenu prema novom 3.0. konceptu na novoj lokaciji u Cazinu.

Kada je krajem 2017. godine prodavnica u Cazinu po prvi put otvorila vrata svojim kupcima, niko nije ni pomišljao da će tim istim kupcima JYSK poželjeti dobrodošlicu 3 puta u nešto više od 4 godine.

U četvrtak, 17.02.2022.,  tim iz JYSKa u Cazinu ponosno je otvorio prodavnicu prema novom i inspirativnijem konceptu na novoj lokaciji.

Prodavnica je uređena po novom 3.0 konceptu

Uskoro nakon prvog otvaranja, prodavnicu je zadesilo urušavanje dijela nosivog zida zgrade tržnog centra.  Prošli su mjeseci radova i čekanja da se prodavnica ponovo otvori, tako da je tim povodom  organizovano novo otvaranje sa atraktivnim ponudama i sjajnim cijenama.

Prema Elvisu Skaliću, District manageru koji je bio prisutan na sva 3 otvaranja u Cazinu, preseljenje na novu lokaciju bilo je pravo uzbuđenje za sve u timu.

 „Bilo je tu izazova i zaista sam sretan što sada  imamo prodavnicu na dobroj lokaciji. S obzirom da smo se preselili na atraktivnije mjesto u gradu, ovo je bio idealan povod da ponovo proslavimo otvaranje i iznenadimo građane Cazina nečim novim. Posebno jer se sada radi o novom 3.0 konceptu.“

Ekipa Cazina na dan otvaranja

Ovog puta kupce u Cazinu nisu dočekale samo sjajne ponude već nov i inspirativniji koncept uređenja prodavnice.

„Sve je novo, svježe i izgleda sjajno! Proizvodi su predstavljeni na potpuno nov način a kupci koji su nas posjetili izašli su oduševljeni. “, kaže Store managerica u Cazinu, Husmira Fileković

JYSK prodavnica

I kako Elvis kaže:“ Naš tim je odradio nevjerovatan posao tako da sam uvjeren u odlične rezultate“

 

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office